Acasa Tehnologie Bitdefender 2018 – cea mai buna protectie impotriva amenintarilor cibernetice

Bitdefender 2018 – cea mai buna protectie impotriva amenintarilor cibernetice

by Dragos Schiopu
bitdefender 2018

In acest articol vom pune in prim plan protectia datelor voastre si nu numai. Toata lumea este constienta ca ai nevoie de protectie cand vorbim despre amenintarile cibernetice, caci cu ele nu este de glumit. Iar in acest sens vom scrie despre faptul ca de 5 ani consecutiv Bitdefender a ocupat primul loc in clasamentele AV-TEST, datorita unui mixt de tehnologii inovatoare ce protejeaza datele a peste 500 de milioane de utilizatori, din intreaga lume.

De curand s-a lansat Bitdefender 2018 o noua gama de solutii privind securitatea datelor, securitatea cibernetica pentru acasa, ce imbunatateste caracteristicile versiunilor anterioare si aducand cateva noutati marca #inteligentadinRoamania. Circa 46% dintre romani sunt ingrijorati ca un eventual atacator ar putea prelua controlul asupra dispozitivelor pe care le folosesc zilnic, astfel crescand riscul de furt al datelor cu caracter personal, spionaj, dar si invadarea vietii private.

Versiunea cea noua a Bitdefender face fata cu brio acestui tip de amenintari, indiferent de numarul de dispozitive pe care le utilizezi sau de tipul acestora. Cum este posibil acest lucru? Bitdefender 2018 este potrivit pentru cei aflati in prima linie a inovatiei si care cauta mereu cele mai noi tehnologii de securizare a datelor personale ale familiei sau ale prietenilor. In plus de asta este foarte util si pentru cei ce se bazeaza pe un singur dispozitiv, dar si pentru cei ce folosesc un numar de 10 dispozitive pe zi.

Indiferent de platforma: Windows, Android, Mac OS si foarte curand iOS, Bitdefender iti garanteaza confidentialitate mai buna, detectie imbatabila a programelor periculoase, viteza optimizata si performanta. Panoul de control Bitdefender Central a fost imbunatatit, astfel incat permite utilizatorului sa inteprinda diferite actiuni, printre care amintim: controlarea abonamentului, instalarea solutiei pe orice dispozitiv sau supravegherea dispozitivelor copiilor.

De altfel te poti bucura de o protectie totala, fara compromisuri cu Bitdefender Total Security 2018, suita completa de securitate cibernetica. Asadar Bitdefender 2018 iti ofera cea mai buna protectie asupra amenintarilor cibernetice in orice moment indiferent de dispozitivele pe care tu le utilizezi.

s-ar putea sa-ti placa