Acasa Tehnologie In Timisoara exista un copac inteligent

In Timisoara exista un copac inteligent

by Dragos Schiopu

copacPoate ca multi dintre voi folositi mai in gluma sau mai in serios termenul de copac pentru a jigni pe cineva. Ei bine va zic ca pana acum ati trait in minciuna si chiar este posibil sa fi laudat foarte multe persoane chiar daca nu asta va era intentia. Spunem asta deoarece in Timisoara exista un copac inteligent la umbra caruia iti poti incarca telefonul, interesant sau nu ?

Copacul nu este unul obisnuit, dupa cum cu siguranta v-ati dat seama, ci este din metal dispunand de o coroana formata din noua panouri care au ca rol transformarea energiei solare in energie electrica. Astfel se face posibila incarcarea telefoanelor mobile.

În acest caz lianele lui Tarzan au fost înlocuite cu mai multe cabluri ce pot fi folosite pentru a-ti incarca dispozitivele mobile. De asemenea ceea ce nu v-am spus pana acum este faptul ca acest pom ofera si o retea gratuita de Wireless astfel incat atunci cand asteptam sa ni se incarce telefonul sa facem timpul sa treaca mai usor stand pe Facebook.

Un astfel de copac costa aproximativ 20.000 de euro si suntem curiosi daca astfel de copaci vor aparea si in alte orase. Totusi ideea mi se pare una geniala deoarece presupun ca e tare placut sa stai la umbra unui copac pe internet incarcandu-ti telefonul in acelasi timpul.

 

s-ar putea sa-ti placa