Acasa Telefoane Texet iX-maxi, telefonul cu care Rusia ataca SUA

Texet iX-maxi, telefonul cu care Rusia ataca SUA

by Dragos Schiopu

Conflictele dintre Rusia si Statele Unite ale Americii sunt de cand lumea astfel incat nu ar mai trebui sa ne miram atunci cand auzim ca acestia se mai ataca indirect. Totusi cand vine vorba de tehnologie trebuie sa fim si noi la curent cu ultimele evenimente precum si sa vorbim despre ele aici pe blog. Astfel, in randurile urmatoare vom vorbi despre un altfel de atac pe care il fac rusii impotriva americanilor.

Dupa cum ziceam si mai sus, acesta nu este un atac propriu zis ci este mai mult o replica sau chiar o miscare ce nu are nicio treaba cu acest conflict. Nu vreau sa va mai tin in suspans si sa lungesc vorba astfel incat trebuie sa spun faptul ca este vorba despre un telefon pe nume Texet iX-maxi ce reprezinta o clona a cunoscutului telefon a celor de la Apple si anume iPhone 6.

Atunci cand vine vorba de clone trebuie sa recunoastem faptul ca ne-am astepta mai mult ca aceasta sa fie fabricata in China, tara cunoscuta pentru faptul ca realizeaza cele mai multe clone a telefoanelor populare, insa in ceea ce priveste Rusia, aceasta nu a iesit in evidenta prin astfel de lansari. Totusi se pare ca totul are un inceput asa ca acum vorbim despre Texet iX-maxi, un telefon rusesc ce imita iPhone 6.

Rusii au reusit sa imite foarte bine telefonul produs de catre Apple. Astfel clona ruseasca are aproape aceleasi dimensiuni de 138mm x 67mm x7mm singura diferenta fiind de doar cativa milimetri. De asemenea aceeasi greutate de 130 de grame creeaza impresia ca acesta chiar este un iPhone 6 original. Diferentele se observa insa atunci cand privim specificatiile telefonului Texet iX-maxi. Un bun exemplu in acest caz este ecranul de 4.7 inch cu rezolutiile de doar 540 x 960 de pixeli precum si memoria interna care este de 8 GB.

Pretul este unul accesibili, demn unei clone, de 175 dolari.

Texet iX-maxi

s-ar putea sa-ti placa