Acasa Telefoane Test de rezistenta castigat de iPhone 6 Plus in fata iPhone 6

Test de rezistenta castigat de iPhone 6 Plus in fata iPhone 6

by Dragos Schiopu

Cei de la Consumer Reports au folosit un aparat profesional de testare pentru a determina valorile rezistentei pentru iPhone 6 şi iPhone 6 Plus.

iphone 6 si 6 plus

 

Cu ajutorul unei masinarii, care nu doar indoaie un telefon ci si asociaza o valoare foarte exacta momentului in care aparatul cedeaza, au fost testate un iPhone 6, iPhone 6 Plus, HTC One M8 si Galaxy Note.

Dintre cele doua terminale Apple, iPhone 6 Plus este cel mai rezistent, acesta sufera o deformare plastica la presiune de 40 de kilograme, in timp ce iPhone 6 cedeaza la doar 31,7 kilograme. In aceleasi conditii de testare, recent lansatul HTC One M8 are acelasi nivel de anduranta precum iPhone 6. Cel mai rezistent aparat testat a fost Galaxy Note 3. Conform playtech.ro, carcasa phabletului celor de la Samsung s-a separat dupa ce a fost aplicata o presiune de 68 kilograme (150 pounds).

Pentru a transpune aceste valori in plan practic, cei de la Consumer Reports au afirmat ca presiunea necesara deformarii unui iPhone 6 si iPhone 6 Plus este similara cu forta de care aveti nevoie pentru a rupe un manunchi de 3-4 creioane.

 

Vrei telefonul care a trecut testul de rezistenta? Il ai la eMAG cu 2199 ron. Pentru comanda click pe link-ul de mai jos.
Telefon mobil Samsung Galaxy Note 3 N9005, 5.7″, 13MP, 32GB, Wi-Fi, 4G, Android 4.3, Black

s-ar putea sa-ti placa