Acasa Jocuri Telltale Games, va lansa jocul Game of Thrones

Telltale Games, va lansa jocul Game of Thrones

by Dragos Schiopu

gameGame of Thrones este unul dintre cele mai bune seriale TV, inspirat din seria Cantec de gheata si foc al lui George R. R. Martin. Ei bine, se pare ca anul viitor va fi lansat si jocul oficial inspirat din aceasta serie.

Jocul va fi lansat de cei de la Telltale Games, aceiasi care au lansat si jocul The Walking Dead, care este inspirat tot dintr-un serial TV de succes. Se pare ca Telltale Games vor adapta acest joc dupa actiunea serialului celor de la HBO, care de asemenea ii vor sprijini in producerea si lansarea jocului.

Game of Thrones precum si The Walking Dead va fi o serie cu mai multe episoade.

Cei de la Telltale au afirmat cu ocazia VGX 2013 ca vor sa realizeze un joc cu adevarat grozav si ca momentan incearca sa se axeze pe dezvoltarea personajelor care au „prins” cel mai bine la public.

Pana acum am mai auzit de Game of Thrones in anul 2012 cand au fost lansate 2 jocuri, dar care nici macar nu se apropiau de ceea ce dorea publicul. Asadar noul joc de la Telltale promite o serie care merita sa fie jucata.

Inca nu se stie sigur daca Game of Thrones va fi asemanator Walking Dead in ceea ce priveste gameplay-ul, povestea desfasurandu-se in functie de alegerile pe care tu ca jucator le iei de-a lungul jocului.

Cei de la Telltale au lansat si un trailler al jocului Game of Thrones, insa nu contine prea multe detalii despre ceea ce va contine, singurul lucru din clip cunoscut fiind melodia utilizata in intro-ul serialului.

Detalii precum numarul personajelor, gameplay si altele nu ne sunt cunoscute inca. Asadar trebuie sa mai asteptam pana cand cei de la Telltale ne vor da mai multe amanunte si ramane sa speram ca asteptarea va merita si fanii nu vor fi dezamagiti.

s-ar putea sa-ti placa