Acasa Telefoane Google Play va fi updatat

Google Play va fi updatat

by Dragos Schiopu

gpConform celor mai noi informatii, Google Play va fi updatat. Aceasta informatie este oferita de cei de la Android Police. Tot ei ofera si o versiune neverificata a noului update, dar dupa cum am mentionat este o versiune neverificata si cel mai bine ar fi sa mai asteptam cateva zile pana cand va fi lansat de cei de la Google.

De la acestia mai stim ca versiunea 4.5.10 vine cu un numar mare de caracteristici si imbunatatiri. Astfel aplicatia va fi mai usor de folosit si va permite utilizatorilor sa gaseasca orice au nevoie fara prea mari batai de cap, ajutandu-i chiar sa descopere noi aplicatii.

Bineinteles ca Google Play era si pana acum lider in ceea ce priveste imbunatatirile, dar acest update va fi cu siguranta mai bun decat precedentele. Cu totii stim ce enervant este sa descarci un joc care este free si atunci cand intri in el sa vezi ca de fapt pentru a putea continua trebuie sa cumperi jocul. Noul update se pare ca va arata daca aplicatiile vor trebui cumparate ulterior precum si daca acestea contin anumite lucruri care trebuie cumparate odata ce le-ai deschis.

Clasicul sistem de rating si review va deveni mai eficient si mai clar. Vechea culoare a stelutelor albastre conturate cu negru va deveni istorie, familiara nuanta de verde a Android inlocuind-o. Pentru prima data utilizatorii vor putea edita ceea ce au scris in review.

Pentru a fi in conformitate cu Google Plus, imaginea de profil va fi in forma de cerc in loc de clasicul patrat si de asemenea vor mai fi multe alte modificari in ceea ce priveste aspectul, toate acestea doar pentru a oferi o experienta cat mai placuta.

O alta caracteristica ce va veni cu acest update este reprezentata de o lista cu toate activitatile utilizatorului care vor putea fi vazute si de altii.

s-ar putea sa-ti placa