Acasa Telefoane Telefonul modular Fonkraft ar putea sa le dea mari batai de cap celor de la Google

Telefonul modular Fonkraft ar putea sa le dea mari batai de cap celor de la Google

by Dragos Schiopu

c-fonkraft_articolo2

Acum cativa ani pe internet au aparut o gramada de zvonuri cu privire la lansarea unui astfel de telefon modular, mai exact un telefon care stie sa faca de toate, inclusiv sa poata fi configurat dupa preferintele clientului, avand posibilitatea de a fi gestionat in functie de preferinte si putand fi upgradat cu unele dintre cele mai bune componente din lume. Ideea de telefon modular a fost raspandita extrem de repede in intreaga lume, inclusiv printre pasionatii de tehnologie. In acest moment unul dintre cele mai cunoscute telefoane modulare, anuntate, este cel de la Google, primul lor telefon modular despre care se zvoneste ca inca ar fi in dezvoltare si ca urmeaza sa apara pe piata in urmatorii ani.

Pana cand cei de la Google se vor hotara sa lanseze oficial noul telefon „Ara” vor mai trece cativa ani, intrucat pana la momentul de fata dezvoltatorii nu au mai dat nici-un semn cu privire la evolutia acestuia. Fonkraft pare a fi mult mai bine gandit, avand sanse sa apara chiar inaintea telefonului de la Google. Conform informatiilor primite, noul smartphone are un display de 5 inch Full HD, iar pentru partea de hardware acesta poate fi configurat in functie de preferintele celui ce il va achizitiona, avand marea oportunitatea de ai fi integrate unele dintre cele mai bune componente de pe piata.

Prima varianta a telefonului va avea un pret de pornire de 99 de dolari si va beneficia de o baterie de 4.100 mAh, doua camere, cea principala de 8 megapixeli iar cea secundara de 2 megapixeli, un procesor dual core cu o frecventa de 1,3GHz, 1GB de memorie RAM si spatiu de stocare de 8GB. Acesta este doar un exemplu, intrucat telefonul poate primi upgrade-uri in functie de preferinte, ii se poate adauga un procesor mai bun, o camera foto mai buna chiar si o memorie RAM suficient de mare incat sa il multumeasca pe utilizator.

https://youtu.be/hD4N5kfx0cU

s-ar putea sa-ti placa