Acasa Diverse Samsung este lider de vanzari in 2015

Samsung este lider de vanzari in 2015

by Dragos Schiopu

Una dintre cele mai mari companii din lume producatoare de smartphone-uri, Samsung este cel mai mare furnizor din lume la vanzari de dispozitive pentru primul trimestru al anului 2015. Cu peste 83.200.000 de milioane de dispozitivele vandute, Samsung redevine liderul mondial in productia de smartphone-uri.

samsung-logo-png
Cele mai recente statistici venite din partea unei firme de cercetare a pietei, arata ca Samsung a realizat o cota de piata de 24% in primul trimestru al acestui an. Pe locul al doilea gasim compania Apple cu o cota de piata de 17.7%. De cand a cumparat Motorola Mobility de la Google, Lenovo si-a crescut foarte mult cota de piata, ajungand sa vanda telefoane in valoare de peste 18.8 milioane de euro si avand o cota de piata de 5.4%. Pe locul 4 gasim compania Huawei cu o cota de piata de 5% si cu vanzari de peste 17,3 milioane de euro in primele 3 luni ale acestui an.

Telefoanele cele mai asteptate de la Samsung in 2015 au fost Samsung Galaxy S6 si S6 Edge care s-au vandut foarte rapid si in cantitati mari, acum majoritatea fanilor il detin si daca Samsung vrea sa isi pastreze statutul de lider in productia de smartphone-uri, ar trebui sa vina cu un dispozitiv nou si de top in al doilea trimestru al anului.

Potrivit firmei de cercetare, modelele Apple iPhone 6 si 6 plus raman foarte populare in China si in intreaga lume iar Motorola incearca sa se extinda pe piata din America de Nord si cea din India care este in crestere.

s-ar putea sa-ti placa