Acasa Diverse HDD-uri externe recomandate la un pret accesibil

HDD-uri externe recomandate la un pret accesibil

by Dragos Schiopu

In zilele noastre orice laptop sau PC vine cu o memorie interna accesibila care ne permite stocarea fisierelor pe dispozitivul nostru. Acum gasim orice laptop sau PC cu un HDD de cel putin 500GB sau mai mare. Dar daca suntem un gamer inrait sau un pasionat de film care isi doreste sa aiba foarte multe fisiere (jocuri/filme) s-ar putea ca memoria interna sa nu fie suficienta. Din aceasta cauza m-am gandit sa prezint cateva modele de HDD-uri externe. Modelele prezentate sunt alese dupa pret, memorie si nota review-urilor.

Primul HDD extern care mi-a atras atentia este unul de la Seagate. Acest HDD se instaleaza foarte usor si poate fi folosit imediat dupa ce l-ati despachetat. Conectarea la PC sau laptop se face cu ajutorul unui port USB 2.0 sau 3.0, dupa conectarea unui port USB acest HDD va fi recunoscut imediat de catre Windows. Cu ajutorul acestui HDD veti avea viteze rapide de transfer cu ajutorul portului USB 3.0 prin conectarea acestuia la un port USB SuperSpeed 3.0.

hdd-seagate-expansion

 

Acest HDD este unul portabil datorita marimii pe care o are de doar 2.5 inch, astfel il puteti lua cu dumneavoastra oriunde pentru a avea fisierele dumneavoastra la indemana. Acest model vine in 3 versiuni cu diferite capacitati de memorie potrivite nevoilor dumneavoastra. Primul model are o capacitate a memoriei de 500 GB si se poate achizitiona de aici la pretul de 249.99 lei, al doilea model are o memorie de 1 TB si se poate achizitiona de aici la pretul de 279.99 lei iar al treilea model are o memorie de 1.5 TB si se poate achizitiona de aici la pretul de 319.90 lei.

Un alt HDD care mi-a atras atentia este un model dezvoltat de catre WD Elements. Acest HDD permite o viteza mare de transfer a datelor cu ajutorul unui port USB 3.0. HDD-ul dispune de o versiune trial al programului WD SmartWare Pro, care permite backup-ul documentelor pe cloud-ul DropBox.

hdd-wd-elements

Acest hard disk ofera posibilitatea conectarii la tehnologia USB 2.0 si 3.0 prin 2 mufe USB care va permite viteze mari de transfer. Acest HHD este disponibil in 3 variante, varianta cu 500 GB memorie la un pret de 239.99 lei, varianta cu 1 TB la pretul de 309.99 lei si varianta cu 2 TB la pretul de 469.99 lei

s-ar putea sa-ti placa