Acasa Telefoane Telefoane Sony upgradabile la Android Lollipop

Telefoane Sony upgradabile la Android Lollipop

by Dragos Schiopu

Urmand exemplul celor de la Motorola si HTC, Sony a anuntat ieri smartphone-urile care pot fi upgradate la Android Lollipop.

lollipop

Vestea buna vine pentru posesorii telefoanelor Sony Xperia, mai exact, pentru cei care detin un terminal din gama Xperia Z.

Astfel, telefoanele ce pot fi trecute la Android Lollipop sunt: Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR, Xperia Tablet Z, Xperia Z1, Xperia Z1S, Xperia Z Ultra, Xperia Z1 Compact, Xperia Z2, Xperia Z2 Tablet, Xperia Z3, Xperia Z3v, Xperia Z3 Compact, si Xperia Z3 Tablet Compact.

Sony Z Ultra Google Play Edition va fi primul dispozitiv ce va beneficia de Lollipop. Pentru celelalte gadgeturi, update-urile vor fi disponibile undeva la inceputului anului 2015.

Daca telefonul tau Sony nu se afla in lista celor de mai sus si iti doresti sa folosesti Android Lollipop, inca mai ai o speranta. Sony nu a specificat daca lista de mai sus este cea finala sau va mai adauga dispozitive. Daca insa analizam situatiile precedente de upgrade al sistemului de operare pentru Sony, cel mai probabil lista este cea finala.

s-ar putea sa-ti placa