Acasa Computere Tastaturile ergonomice Wave Keys de la Logitech: comoditate și funcționalitate într-un design inovator

Tastaturile ergonomice Wave Keys de la Logitech: comoditate și funcționalitate într-un design inovator

by Dragos Schiopu

Logitech a anunțat recent lansarea tastaturilor ergonomice Wave Keys și Wave Keys for Business, concepute pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor atât în spațiul de lucru de acasă, cât și la birou. În contextul în care timpul petrecut în fața computerelor este în continuă creștere, nevoia de soluții ergonomice devine din ce în ce mai stringentă. Conform unui raport recent de piață, cerințele pentru produse ergonomice vor crește global cu 4,6% în următorii șapte ani. Aceste tastaturi vin ca răspuns la această nevoie, oferind un design curbat compact care asigură o tastare confortabilă și un suport integrat pentru încheietura mâinii, promovând astfel confortul utilizatorului pe parcursul întregii zile.

Art O’Gnimh, directorul general al Core Personal Workspace Logitech, subliniază angajamentul companiei de a crea produse accesibile și atractive, care să se potrivească nevoilor ergonomice ale utilizatorilor. Forma curbată a Wave Keys plasează mâinile, încheieturile și antebrațele într-o poziție naturală de tastare, iar suportul de palmă integrat oferă un sprijin suplimentar pentru încheietura mâinii. Această formă compactă se adaptează cu ușurință diferitelor tipuri de birouri și spații de lucru.

De asemenea, un accent important este pus pe sustenabilitate și responsabilitatea socială. Wave Keys este un produs neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon, iar ambalajul este realizat din hârtie provenită din păduri certificate FSC și alte surse controlate. Piesele tastaturii includ plastic reciclat certificat post-consum, contribuind astfel la reutilizarea electronicelor ieșite din uz.

Un alt avantaj major al tastaturilor Wave Keys este compatibilitatea cu mai multe sisteme de operare și posibilitatea de conectare prin Bluetooth sau prin receiverul Logi BOLT. Utilizatorii pot comuta cu ușurință între trei dispozitive simultan – cum ar fi Mac, PC și iPad – printr-o simplă apăsare de buton. În plus, aplicația Logi Options+ permite personalizarea experienței, oferind posibilitatea de a crea comenzi rapide și acțiuni inteligente care economisesc timp și mențin fluxul de lucru.

Wave Keys for Business este o soluție ideală pentru companiile care doresc să ofere angajaților o tastatură ergonomică și sigură. Tehnologia wireless Logi Bolt asigură conexiuni sigure chiar și în medii wireless aglomerate, iar echipele IT pot monitoriza de la distanță tastaturile prin Logitech Sync. Aplicația Logi Options+ este disponibilă și pentru implementare în masă, oferind o experiență personalizată a utilizatorului.

Wave Keys va fi disponibil în varianta de culoare Graphite începând cu 13 octombrie 2023, la un preț de vânzare cu amănuntul recomandat de 399,9 RON, iar varianta Wave Keys for Business va fi disponibilă începând cu noiembrie 2023. Aceste lansări subliniază continuarea angajamentului Logitech de a inova în domeniul ergonomiei și confortului la locul de muncă, adăugând un nou produs valoros gamei ERGO, alături de Lift Vertical Ergonomic Mouse și alte soluții concepute pentru a îmbunătăți bunăstarea utilizatorilor.

s-ar putea sa-ti placa