Acasa Tehnologie Tastatura cu ajutorul careia vei putea scrie mai repede

Tastatura cu ajutorul careia vei putea scrie mai repede

by Dragos Schiopu

Majoritatea utilizatorilor care isi petrec timpul in fata calculatorului au invatat sa scrie rapid si fara a se uita la tastatura. Desigur pentru a invata o scriere corecta si rapida vei avea nevoie de cativa ani de experienta pentru ca totul sa decurga normal. Cu ajutorul acestei noi tastaturi, producatorii ne promit un mediu mult mai usor de a folosi tastatura, atat pentru scriere cat si pentru jocuri.

Inspirati de vechile masinarii de scris si de forma unei albine, cercetatorii s-au pus pe treaba si au facut BeeRaider, singura tastatura din lume cu cele mai accesibile taste. Tastaturile in general, s-au dezvoltat enorm in timp, astazi ajungandu-se la modelul QWERTY. Conform producatorilor si in special lui McEnaney, se pare ca noua tastatura te va face capabil sa inveti sa scrii repede si corect in doar 20 de minute, noul produs preluand forma unei albine, cu taste cilindrice.

Tastele in comparatie cu cele de la tastatura normala, sunt ceva mai mari si amplasate in centru, intocmai pentru ati oferi un mediu de acees cat mai rapid. Din pacate tastatura are si un dezavantaj, dar nu va ganditi ca are o problema, mai exact pretul, care urca la peste 130 de dolari. Modulul tip albina inventat de acestia a fost implementat si pe o aplicatie in Android, insa cu bani. Cu toate ca producatorii au ales sa introduca modulul de tastare rapida si pe terminalele mobile, se pare ca utilizatorii nu vad nici-o diferenta in privinta tastarii, totul fiind la fel ca inainte, numai ca putin mai ciudat.

Cu toate acestea, tastatura fizica, inventata de ei are deja succes printre utilizatori, majoritatea spunand ca reprezinta una dintre cele mai bune metode prin care oamenii sa poata scrie mult mai repede si sa invete tastatele.

Din pacate la momentul de fata tastatura nu poate fi gasita si pe piata din Romania, insa producatorii promit ca pe viitor sa o distribuie pe tot globul pamantesc.

s-ar putea sa-ti placa