Acasa Computere Tastatura care scrie cu viteza gandului

Tastatura care scrie cu viteza gandului

by Dragos Schiopu

Cum ar fi sa ai o tastatura care iti permite sa scrii de 500 de ori mai repede decat o faci in prezent. Pana acum se pare ca nu s-a gandit nimeni ca pierzi timp atunci cand muti degetele dintr-o zona in alta, timp care poate fi redus prin dispozitivul uimitor pe care l-am descoperit azi si pe care vreau sa vi-l prezint si voua

Tastatura, daca ii putem spune asa, dispune de niste mici joistick-uri care corespund literelor si cifrelor. Astfel un singur „buton” prin actiuonarea lui in directia sus-jos-stanga-dreapta poate tasta o anumita litera. In plus vine si cu un soft care face cat mai usoara recunoasterea cuvintelor chiar daca sunt apasate toate literele in acelasi timp.

Desi stiu cat de greu a fost si cat a durat procesul de invatare pentru a putea tasta fara sa ma uit la tastatura, si credeti-ma ca ma sperie foarte tare fapul ca s-ar putea ca in cativa ani sa fiu nevoie sa reinvat sa tasez pe acest nou dispozitiv, sunt foarte incantat de noul concept.

Avnd in vedere ca unul din lucrurile pe care le fac zilnic este sa scriu pe blog cred ca o astfel de „tastatura” m-ar ajuta incredibil de mult. In plus mie mi se pare ca e un fel de rewire al creierului, un mod prin care in viitor s-ar putea sa trimitem informatia cu o viteza uimitoare iar asta nu poate decat sa fie fascinant.

Desigur lucrurile sunt in momentul de fata la inceput, probabil mai sunt multe imbunatatiri de facut la produs, si cu siguranta daca va prinde acesta va evolua poate catre ceva si mai bun decat este in prezent.

Ma gandesc totusi ca ramane problema mouseului, moment in care trebuie sa iei mana de pe tastatura minune, dar cred ca e o chestiune de timp pana cant camera web va urmarii irisul si vei putea muta mouseul fix in directia la care privesti.

Deci se mai poate inova inca in tehnologie si pot aparea lucruri noi care sa ne schimbe fundamental viata. Iar asta nu poate decat sa ma incante si sa ma entuziasmeze la maxim.

s-ar putea sa-ti placa