Acasa Diverse Modalitatea inedita de a te conecta cu partenerul: jocurile de societate

Modalitatea inedita de a te conecta cu partenerul: jocurile de societate

by Dragos Schiopu

Relatiile se construiesc in timp si au nevoie uneori de strategii speciale pentru a le lega si mai tare, iar ideea jocurilor de societate pentru adulti poate fi una perfecta pentru imbunatatirea comunicarii, care este o componenta esentiala intr-un cuplu. Oferta generoasa a producatorilor din acest domeniu nu face decat sa vina in ajutorul celor doua persoane, care pot alege impreuna acele jocuri potrivite, in functie de preferinte, necesitati, personalitate.

Ce jocuri sunt potrivite pentru cupluri

Unele jocuri pentru adultisunt special concepute pentru a fi jucate de doi parteneri, in timp ce altele sunt jocuri de familie sau pentru un numar mai mare de jucatori, dar care pot fi adaptate cu usurinta si in acest caz. De asemenea, trebuie sa se stabileasca ce se urmareste prin aceste jocuri: relaxare, amuzament, indeplinirea unor obiective comune sau testarea cunostintelor legate de partener?

Batalia cuplurilor – un joc amuzant

Acest board game pentru adulti este interzis minorilor si este dedicat, dupa cum ii spune si numele, cuplurilor. In anul 2017, a fost cel mai bine vandut joc de societate din Polonia. Se poate juca in doua variante: intre cupluri sau intre partenerii dintr-un cuplu. Jocul Batalia Cuplurilor poate fi o idee perfecta de cadou pentru persoana iubita. Include caricaturi si sarcini de indeplinit care sunt specifice vietii in doi. Castigatorii trebuie sa adune cele mai multe jetoane Cupidon.

Patchwork – relaxant, dar si competitiv

Acest joc este un clasic al cuplurilor, fiind unul dintre cele mai bune jocuri pentru 2 persoane. Presupune strangerea unor bucati de material din plasarea lor pe plansa de joc. Fiecare bucata de material costa bani (adica nasturi) si timp. El va asigura o atmosfera relaxanta, dar competitiva totodata.

Noctiluca – timp de calitate impreuna

Prin acest joc, cei doi parteneri sunt stimulati vizual. Este un joc distractiv, fascinant si interesant. Presupune colectionarea zarurilor colorate pentru a umple borcane si a acumula puncte. Este un mod tare placut de a petrece timp de calitate impreuna cu partenerul.

Wingspan – un joc provocator

Daca pana acum jocurile au fost mai accesibile, Wingspan este exact contrariul. Este un joc cu un aspect interesant, dar greu si cu atat mai atractiv. Nu toti oamenii sunt pregatiti pentru el, dar cu siguranta un cuplu familiarizat cu jocurile mai solicitante ii vor face fata cu brio, intr-o experienta de neuitat. Jucatorii sunt cercetatori, ornitologi si observatori de pasari care vor sa descopere si sa atraga cele mai inedite specii. Castiga persoana care are cele mai multe puncte dupa 4 runde.

Jocurile de societate au mult mai multe avantaje decat se pot observa la prima vedere. Pe langa stimularea creativitatii, a inteligentei si a spiritului de observatiei, pentru cupluri se mai pot enumera si alte beneficii, precum: empatia, colaborarea eficienta pentru un scop comun, deschiderea, cunoasterea partenerului.

Expertii de la JocuriPentruAdulti.ro recomanda partenerilor sa apeleze cat mai des la aceste activitati care le vor consolida relatia chiar si pe termen lung.

s-ar putea sa-ti placa