Acasa Tehnologie Tabletele lenovo tab 4

Tabletele lenovo tab 4

by Dragos Schiopu

In data de 16 noiembrie anul acesta, Lenovo aduce pe piata romaneasca nopiile tablete Tab 4 impreuna cu accesoriile dedicate copiilor. Avand un design elegant si atractiv tabletele Tab 4 vin in doua versiuni si anume 8’’ si 10’’. Cu o performanta optima Tab 4 satisface nevoiile fiecarui membru al familiei, aducand functii multimedia precum difuzoare duale si Dolby Atmos.

Dispozitivele premium Lenovo Tab 5 Plus sunt echipate cu carcase dual-glass, ecrane full-HD si procesoare puternice. Lenovo a facut un pas inainte oferind pachete de accesorii pentru a adapta dispozitivele diferitelor moduri de utilizare. Deasemenea un plus de personalizare a experientei a fost adus prin integrarea unui cont pentru copii in Kid’s Package.

Lenovo Tab 4 vine pe piata cu urmatoarele specificatii:

  • Display 8” sau 10” HD;
  • Chipset: Qualcomm Snapdragon;
  • CPU: Quad-Core 1.4 GHz Cortex A53;
  • GPU: Adreno 306;
  • RAM: 2 GB;
  • Memorie: 16/32 GB intern, accepta microSD pana la 256GB;
  • Camera: 5MP autofocus principala, 2MP secundara ;
  • Video: 1080 @30 FPS;
  • Baterie: 7000 mAh;
  • OS: Android 7.0 Nougat;

Tabletele au și opțiuni multimedia impresionante precum difuzoare stereo frontale Dolby Atmos pentru sunet de înaltă calitate. De asemenea, tabletele permit ca mai mulți utilizatori să-și creeze câte un cont propriu și să-și gestioneze propriul spațiu personalizat pe tabletă, ajustându-și preferințele și imaginea de fundal și accesând propriile conturi de Facebook sau Instagram.

Lenovo Tab 4 Plus

Lenovo Tab 4 Plus, cu ecrane cu diagonală de 8’’ sau 10’’, sunt tablete “dual-glass”, protejate pe față și pe spate de un înveliș de sticlă protectoare; tabletele au un profil ultra-subțire și ușor și o grosime între 7,15 mm și 8,4 mm. Exteriorul elegant creează la suprafață o reflexie strălucitoare cu fiecare schimbare a unghiului vizual.

Modelele Lenovo Tab 4 Plus, în versiunile cu diagonală de 8’’ și 10’’, oferă utilizatorilor care își doresc o putere de procesare superioară un procesor 64-bit Octa-Core 2.0GHz, 4GB RAM și capacitate de stocare de 32GB**. Aceste dispozitive sunt proiectate pentru cei care doresc să renunțe la cabluri, oferind difuzoare duale și un sunet captivant redat de Dolby Atmos pentru experiența cinematică urmărită pe ecranele FHD IPS.

De asemenea, autentificarea rapidă cu ajutorul amprentei este o opțiune la îndemână atunci când există mai mulți utilizatori într-o singură casă, iar portul USB tip C și funcția Quick Charge 3.0 permit o încărcare la viteza luminii.

Kid’s Pack

Lenovo Tab 4 poate deveni dispozitivul ideal pentru copii cu ajutorul pachetului de accesorii Kid’s Pack și a zonei dedicate celor mici care include conținut pentru copii, instrumente de siguranță și control parental avansat. Pachetul pentru copii conține protecție din cauciuc rezistentă la șoc, o folie de ecran cu filtru de lumina albastră și autocolante de protecție colorate 3M pentru spate.

Contul dedicat copiilor de pe tableta Lenovo Tab 4 prezintă conținut special actualizat și selectat pentru cei mici. Mecanismele de control parental includ un instrument de limitare a timpului de utilizare, precum și o interfață de gestionare a conținutului pentru a monitoriza independent ce urmăresc copiii atunci când folosesc tableta.

Conținutul selectat și verificat este ales de KIDOZ, platforma de căutare a materialelor pentru copii, pentru a le oferi celor mici cea mai bună, sigură și captivantă experiență. Echipa KIDOZ, care este formată din educatori și experți în materie de conținut pentru copii, selectează cele mai bune jocuri, site-uri și videoclipuri, în funcție de interesul arătat de copii și de cât de potrivite sunt pentru aceștia, pentru ca ei să primească doar conținut adecvat și relevant.

s-ar putea sa-ti placa