Acasa Tehnologie >Surpriza!

>Surpriza!

by Dragos Schiopu

>Deși sunt în foarte mare criză de timp liber, am reușit să termin, cât de cât, mica surpriză la care am lucrat în ultima vreme. Nu este gata, este mai degrabă un public beta, aștept un feedback din partea tuturor în ceea ce privește funcționalitatea, design-ul etc.
Știu Kriogen, nu am pus butonul ăla, o să îl pun 😀
Despre ce este vorba? Despre o aplicație pentru telefoanele mobile dedicată site-ului iPloiești.ro, o aplicație ce facilitează accesul la cele mai noi informații, permite un browsing pe categorii de articole, vizualizarea unui articol etc.
Ce aș dori să mai fac în aplicație: buton pentru abonare (dorința lui Kriogen), cam cum e și pe site, buton de Share on Facebook/Twitter la sfârșitul fiecărui articol, poate și un buton View the original article (mă mai gândesc).
Aștept feedback urgent din partea tuturor și alte sugestii.
Aplicația poate fi descărcată de la adresa: http://stardesigns.ro/iploiesti.html
Am inclus o versiune pentru telefoanele cu Symbian^1 (sper să îi meargă acum și lui Waven) și o versiune pentru Symbian^3.
Am în plan și realizarea unei aplicații pentru Android, după ce voi termina cu aceasta, apoi poate și una pentru iPhone/iPad (dacă sunt doritori, desigur). De aceea am și realizat sondajul.
Pentru cei care nu au telefoane cu Symbian, o să pun mai jos poze, poate și un filmuleț ca să vedeți animațiile.

 

s-ar putea sa-ti placa

0 comentariu

George 13-06-2011 - 11:17