Acasa Tehnologie Suportul de perete cu un design unic, Kollen

Suportul de perete cu un design unic, Kollen

by Dragos Schiopu
kollen

Cine nu si-ar dori in locuinta sa un suport de perete cu un design unic si modern si mai ales cu o utilitate aproape speciala as putea completa eu. In articolul acesta vreau sa va vorbesc despre un suport putin mai diferit decat un suport normal de perete cu care am putea fi obisnuiti.

De fapt suportul in cauza a fost conceput si realizat de un grup de studenti designeri din Barcelona. Ceea ce este de admirat la acest suport este acea posibilitate ca marginile sale si chiar o parte din el sa fie ajustabil si in functie de necesitatea pe care o ai. Apeland astfel doar la o mica suprafata din acest suport de perete.

Si cum toate ideile bune ce ajung sa fie implementate au si un nume, numele suportului de perete, in cauza, este Kollen. Suportul de perete este format din 65 de piese ce se pot regla in functie de necesitatile tale si care au diverse marimi, astfel incat acest suport sa nu te incurce, ba din contra sa iti ofere spatiul liber de care ai nevoie.

In plus acesta se poate strange foarte usor, ocupand un spatiu aproape inexistent. Ceea ce mai trebuie spus despre acest suport de perete este vorba despre materialul folosit in crearea lui si anume lemnul. Acest suport de perete il poti folosi spre exemplu pe post de biblioteca, pentru a-ti aranja toate cartile, romanele preferate, dar si caietele tale de notite.

Se mai poate folosi  pe post de suport pentru diferite ghivece cu flori sau ca suport pentru vaza ta cu flori. In plus il poti folosi foarte bine si pe post de cuier, unde sa iti poti aseza haina sau diverse obiecte de vestimentatie. In plus asa cum am spus si mai devreme acest suport de perete nu ocupa foarte mult spatiu ceea ce il face foarte practic.

Iar modul sau de utilizare este foarte usor, deoarece piesele sale din care este compus nu au toate aceeasi marime, ba din contra au dimensiuni diferite, chiar daca au aceeasi forma identica. Iar pentru cei interesati de acest suport de perete unic am sa las aici clipul unde puteti vedea mai multe informatii si imagini despre acesta.

s-ar putea sa-ti placa