Acasa Diverse In cautarea celui mai bun sistem de gaming

In cautarea celui mai bun sistem de gaming

by Dragos Schiopu
gaming

Nici nu-mi vine sa cred ca mai avem putin timp si se apropie Craciunul, iar eu nu am ales inca darul perfect si potrivit pentru fratele meu. Desi am incercat in nenumarate randuri sa aflu de la el ceea ce are nevoie, nu am reusit chiar daca mi-am folosit pana si ultimele mele resurse in ceea ce ma privesc trucurile mele de a afla totul. Nu am reusit sa fac acest lucru si nici nu prea cred ca voi avea vreo sansa in plus, daca nu ma mobilizez sa fac ceva in acest sens.

Sunt constienta ca nu pot merge in fata lui si sa-l intreb ce doreste pentru ca sunt sigura ca nu imi va spune nimic si nici nu imi va da nici un fel de detaliu. Insa stiu un singur lucru important despre ceea ce ii place. Ii plac foarte mult jocurile video. Si pornind de la acest lucru mi-am amintit ca de foarte multe ori l-am auzit spunand prin casa ca isi va achizitiona intr-o zi cel mai bun sistem de gaming.

Cum niciodata nu m-au pasionat jocurile, pentru mine asta a reprezentat o adevarata problema pe care ar fi trebuit sa o rezolv. Si cum toate astea parca nu erau suficiente mi-am zis ca asta poate fi si poate reprezenta o provocare in adevaratul sens al cuvantului. Nu cred ca voi reusi sa aflu prea multe detalii si informatii despre sistemul de gaming perfect, in primul rand pentru ca mie nu imi place sa-mi pierd timpul pe jocurile video si in al doilea rand nu sunt absolut deloc atrasa de toate aceste jocuri, care pentru unii par a fi o adevarata binecuvantare.

Si pentru ca din aceasta micuta problema nu pot iesi asa usor mi-am zis ca ar fi cazul sa apelez la ai mei amici care sunt preocupati de jocurile video, de sistemele de gaming si de tot ce reprezinta pana la urma lumea jocurilor video. Nu imi place sa fiu carcotasa, dar chestia asta ma face sa cred ca este o adevarata pierdere de vreme in loc sa-ti ocupi timpul cu ceva mult mai bun.

Dar acum pentru ca sunt pusa intr-o astfel de situatie incerc sa ma detasez putin de ideile mele fixiste si sa caut rezolvarea a ceea ce ma preocupa. Pe de alta parte in tabara amicilor mei pasionati de jocuri mi s-a tot sugerat din partea lor si a altora ca ei, ca as putea sa ma informez mult mai bine si mai usor daca as accesa un blog dedicat pentru asta, si anume it-blog.ro.

Mi-au spus ei ca acolo pot gasi informatii foarte utile, fara sa ma poticnesc in tot felul de specificatii tehnice pe care oricum nu as putea sa le inteleg fara ca ei sa-mi explice ce se intampla cu toate acele detalii. Sincer nu stiu daca voi avea rabdarea necesara pentru a cauta.

Dar daca nu pot rezolva asta altcumva atunci singura mea varianta pe care as putea sa o accept fara sa ma opun ar fi aceasta – sa stau sa caut diverse informatii, fara sa mai am aerul acela de om razvratit. Si sper sa merite tot efortul asta.

s-ar putea sa-ti placa