Acasa Tehnologie Supernet de la Vodafone, un plus pentru smartphone-ul tau (P)

Supernet de la Vodafone, un plus pentru smartphone-ul tau (P)

by Dragos Schiopu

Astazi cei de la Vodafone au anuntat lansarea Supernet, un cumul de servicii si inovatii care imbunatatesc experienta utilizatorului de internet mobil si calitatea serviciilor pe care le ofera: viteza sporita la internet (fara costuri suplimentare pentru utilizator), protectie mai mare a dispozitivelor personale (cu ajutorul unor antivirusi care scaneaza datele inainte sa ajunga la tine in telefon), streaming care merge fara niciun fel de probleme si, nu in ultimul rand, o solutie de securitate pentru companiile care folosesc serviciile Vodafone.

Patru concepte noi care aduc un plus de putere smartphone-ului tau: Ultra Speed, XStream, MaxProtect, SecurityPro

vodafone_supernet

UltraSpeed – unul din principalele avantaje ale acestei inovatii, foloseste o tehnologie si o arhitectura exclusiva Vodafone, prin care viteza la internet creste substantial: pana la 43.2 Mbps pentru cei care folosesc 3G si pana la 300 Mbps pentru cei care folosesc 4G.

XTream – un serviciu prin care problemele legate de streaming-ul video sunt doar o poveste de demult. Datorita unui algoritm exclusiv de optimizare, dar si retelei All-IP, conexiunea este stabila si de calitate foarte buna.

MaxProtect – o solutie de protejare a tuturor dispozitivelor pe care le ai conectate la internet prin reteaua Vodafone (smartphone, laptop, tableta). Nu este necesara instalarea niciunei aplicatii pe telefon sau tableta si ai asigurate protectii de tip antivirus, anti-phishing si antimalware pentru traficul de internet efectuat prin Vodafone. Serviciul este gratuit pentru abonatii Red pe toata perioada contractuala si este de asemenea gratuit timp de 6 luni pentru ceilalti abonati Vodafone. Este intr-adevar, dupa parerea mea, o solutie care ofera un plus de putere telefonului tau, nemaifiind nevoie si de instalarea locala a unor solutii de protectie.

SecurityPro 2.0 – un serviciu adresat in special companiilor, prin care se asigura securitatea datelor din smartphone, cred eu cu ajutorul unei solutii de criptare, la care se adauga mai mult ca sigur si MaxProtect. Pentru solutii de criptare aveau si cei de la Samsung ceva de genul, KNOX, care este de fapt la baza o solutie de securitate de pe linux.

Pentru mai multe detalii despre cele patru concepte, o sa puteti consulta pagina Vodafone Supernet aici. De asemenea, v-am ramas datori cu continuarea teaser-ului de saptamana trecuta, cand puneam intrebarea daca un smartphone poate fi mai destept decat celelalte, asa ca aveti mai jos continuarea clipului:

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.