Acasa Diverse In curand va aparea un film dupa jocul Grand Theft Auto

In curand va aparea un film dupa jocul Grand Theft Auto

by Dragos Schiopu

Grand Theft Auto este cu siguranta unul dintre cele mai populare jocuri care au existat vreodata pentru PC si nu numai. Astfel acesta a reusit sa le aduca dezvoltatorilor de la Rockstar niste sume de bani foarte mari, atat de mari incat acum cei de la Rockstar au decis ca jocul lor sa fie sursa de inspiratie pentru un film pe care il vor crea cei de la BBC.

Pana acum au mai fost lansate filme inspirate din jocurile video insa Grand Theft Auto se anunta a fi unul dintre cele mai interesante. Deocamdata filmul nu are un nume insa a fost anuntat faptul ca acesta va fi o drama de aproximativ 90 de minute care ii va avea in prim plan pe cei care au stat in spatele crearii acestui joc. Mai exista insa o multime de aspecte ce trebuie rezolvate astfel incat nu avem informatii legate de regizor sau de actiunea filmului.

Totusi eu unul sper ca actiunea filmului sa aiba legatura si cu povestea jocului si sa nu fie doar asemanarea de nume la fel cum s-a intamplat si in cazul filmului facut dupa jocul Need for Speed deoarece parerea mea este ca cel din urma nu a fost un film prea reusit.

Boxart-GTAV-PC

s-ar putea sa-ti placa