Acasa Tehnologie Știri pe scurt – 17 octombrie 2012

Știri pe scurt – 17 octombrie 2012

by Dragos Schiopu

Cei de la RIM au lansat o nouă versiune a aplicației BlackBerry App World pentru smartphone-urile lor, versiunea 4.0.0.55. Această nouă versiune permite integrarea cu BlackBerry Commerce Payment Services pentru a cumpăra aplicații prin intermediul cardului sau prin PayPal, permite transferul listei cu aplicații de pe un device pe altul prin intermediul NFC, permite ștergerea definitivă din My World a unei aplicații instalate și are acum un mod numit Edit, care permite selectarea individuală a acțiunii (Upgrade, Delete, Reinstall, Install) ce se poate efectua aspra unui grup de aplicații.

Cei de la Microsoft permit acum plasarea unei precomenzi pentru tableta lor Surface. Mai multe detalii despre preț aici, iar pentru precomandă click aici. Momentan numai cei din US pot să își cumpere această tabletă, însă ea va fi disponibilă în scurt timp și în câteva țări din Europa (din păcate această tabletă nu va ajunge prea curând și în România).

Nokia Rusia se pregătește să lanseze pe 6 noiembrie modelele Lumia 820 și Lumia 920. Mai jos este invitația trimisă bloggerilor și jurnaliștilor ruși.

Puteți citi aici un impresionant review al noului Belle Feature Pack 2.

NVIDIA a lansat astăzi la GPU Technology Conference (GTC) platforma NVIDIA VGX ce permite departamentelor IT să livreze un desktop virtualizat cu grafica și performanțele GPU computaționale  ale unui PC sau ale unei stații de lucru angajaților care folosesc orice dispozitiv conectat în cloud. Mai multe detalii aici.

s-ar putea sa-ti placa