Acasa Jocuri Steam, din ce in ce mai bun

Steam, din ce in ce mai bun

by Dragos Schiopu

steamSteam devine din ce in ce mai cunoscut in lumea impatimitilor jocurilor video pe calculator, in ultimul timp prea putini sunt aceia care nu au auzit de aceasta aplicatie de distributie a jocurilor realizata de Valve Corporation.

Datorita faptului ca ofera servicii de calitate si incearca sa ofere o experienta cat mai placuta tuturor utilizatorilor face din Steam una dintre cele mai performante platforme. Astfel in ultimul an numarul celor care folosesc aceasta platforma a crescut cu peste 30%, avand in prezent peste 65 de milioane de utilizatori, anul 2013 reprezentand un an prolific pentru Steam.

Steam a inregistrat un nou record, in acest weekend fiind online peste 7 milioane de utilizatori in acelasi timp. Nu este de mirare cresterea in ceea ce priveste numarul de utilizatori ai acestei platforme, deoarece anul acesta a fost promovat enorm in Social Media.

Pe langa aceste recorduri Steam s-a confruntat si cu o situatie fara precedent, epuizarea stocurilor de keys pentru jocul Far Cry 3. Acest fapt s-a produs datorita reducerii uriase de 75% la acest joc, Far Cry 3 fiind cumparat masiv la pretul de 7,5 euro. Insa, pe pagina jocului oficialii au anuntat ca pentru Far Cry 3 se accepta in continuare comenzi, dar codurile vor fi furnizate mai intai celor care au comandat primii, asa ca daca veti comanda acest joc mai aveti de asteptat.

Odata cu reducerile mari pe care le-au facut la jocuri, Steam a avut un numar record de cumparatori, nici nu este de mirare, deoarece au fost jocuri la care s-au facut reduceri de 90%. De asemenea nu cred ca impatimitii jocurilor video au stat prea mult pe ganduri atunci cand au vazut jocurile preferate de la 50 euro la mai putin de 10 euro.

Astazi este ultima zi de reduceri la jocuri, asa ca cel mai probabil cei ramasi pe ultima suta de metri vor face cumparaturi in masa. Aceste noutati despre Steam arata inca odata ca jocurile pe calculator, contrar criticilor, inca mai prezinta interes.

s-ar putea sa-ti placa