Acasa Jocuri Spune-i te iubesc cu CuteOD, un joc romanesc pentru indragostiti

Spune-i te iubesc cu CuteOD, un joc romanesc pentru indragostiti

by Dragos Schiopu

A trecut Valentine`s Day insa iubirea va mai fi in aer cel putin pentru inca o luna. Asta deoarece astazi este Dragobetele, sarbatoare 100% romaneasca dedicata indragostitilor, iar peste putin timp vor urma alte zile frumoase precum 1 martie si 8 martie. Cuprinsi de mireasma primilor ghiocei dar si incurajati de soarele care ne ofera din ce in ce mai multa caldura, simtim nevoia de a impartasi bucuria cu persoana iubita. Am dreptate? In acest sens pe 8 Martie va fi lansat CuteOD, un joculet creat de catre niste romani care ne ajuta sa ne transmitem sentimentele.

Jocul este destul de simplu dar si dragut totodata. In primul rand trebuie sa spun faptul ca va putea fi accesat pe site-ul oficial cuteod.com de unde indragostitii isi pot trimite diferite mesaje romantice dar si amuzante. Personajul principal al jocului este o vulpe iar rolul ei este sa prinda degetul utilizatorului. Atunci cand il prinde va cadea si astfel apare un mesaj trimis de catre persoana iubita.

Mi-as fi dorit insa ca micul joculet sa aiba totusi un nume romanesc precum si un site pe domeniu .ro insa probabil ca dezvoltatorii doresc in principal sa primeasca atentia mai multor utilizatori vorbitori de limba engleza pentru a deveni un joc popular. Oricum, merita incercat cu siguranta.

www.cuteod.com

 

s-ar putea sa-ti placa