Acasa Diverse Cum sa iti aranjezi si sa iti administrezi spatiul de lucru la birou

Cum sa iti aranjezi si sa iti administrezi spatiul de lucru la birou

by Dragos Schiopu

De cele mai multe ori imi petrec majoritatea timpului liber in fata calculatorului, la birou. Sunt momente in care stau toata ziua in fata calculatorului, avand foarte mult de lucru, asa ca mediul in care ma desfasor trebuie sa fie foarte bine gandit si sa imi ofere mobilitatea necesara.
De cele mai multe ori folosim un laptop, ne punem in pat si ne apucam sa navigam pe internet, fara a sti cat de mult ne va afecta pe viitor, atat pentru pozitia incorecta de stat in fata acestuia cat si pentru lipsa de miscare. Un birou, de fiecare data va oferi o putere de lucru ceva mai dinamica, te va face sa te mai rupi de monotonia lucrului in fata calculatorului si te va face sa iti doresti tot mai mult de la acesta.

Fie ca vorbim despre un calculator sau un laptop, experienta lucrului la birou trebuie sa fie una foarte relaxanta, sa nu iti incarci spatiul de lucru cu tot felul de accesorii si obiecte inutile. In prealabil se prefera o munca cu un singur calculator mai puternic si cu doua sau trei monitoare pentru a eficientiza viteza de lucru, se prefera trecerea rapida de la un ecran la altul si gestionarea mai multor aplicatii simultan.

Un birou ordonat inseamna mult mai mult decat ati crede, un birou ordonat iti va oferi mai multa putere de lucru, te va face sa te simti mai bine si sa te bucuri in fiecare zi de el. Asa cum puteti vedea si in pozele atasate in galeria de mai jos sunt mai multe metode prin care poti sa iti asezi spatiul de lucru la birou, in functie de ceea ce iti place sa faci mai mult, gaming, browsing pe internet, sa te uiti la filme si multe altele. Cu siguranta puteti sa gasiti cateva idei pe placul vostru, sa va aranjati spatiul de lucru dupa bunul plac.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Marius Avadanei 24-02-2015 - 18:34

Destul de interesant articolul, chiar mi-a facut placere sa il citesc.

Comentariile sunt inchise.