Acasa Tehnologie Spring IT se întoarce!

Spring IT se întoarce!

by Dragos Schiopu

Așa cum ne-a obișnuit în fiecare an, Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC) pregătește în perioada 2 – 6 martie ediția cu numărul IX a proiectului Spring IT. De asemenea se mai spune că SiSC reprezintă cea mai veche organizație studențească din Academia de Studii Economice din București. De altfel această organizație studențească are la activ peste 200 de proiecte în cei 23 de ani de activitate.

De altfel proiectul Spring IT are drept scop facilitarea contactului dintre studenți și reprezentanții unor firme din domeniul IT, oferind acces la informații și tehnologii de actualitate pe piața muncii. Ba mai mult decât atât în acest an ediția va avea loc în cadrul ASE, Clădirea „Virgil Madgearu”, sala 2013. Prima etapă „Meet the Companies” este etapa în care studenții au prilejul să comunice și să interacționeze cu posibilii lor angajatori de la companii precum: KPMG, Accenture, Ericsson, Softbinator, Adobe, Cegeka, American Greetings, 4PSA, Allianz Technology, EY, UBISOFT, Cornerstone Technologies, Creative Board Gaming.

Tot în cadrul proiectului Spring IT, studenții sunt invitați să participle la diferite workshopuri, care își propun să abordeze diferite teme, atât în privința a ceea ce înseamnă hardskills, dar și softskills. Prin urmare toți acei studenți care vor să se înscrie în proiectul Spring IT trebuie să cunoască faptul că perioada de înscriere se va desfășura între 24 februarie – 1 martie și va fi posibilă doar online, completând astfel formularul care se află pe site-ul https://springit.sisc.ro/

Tot la etapa de înscriere trebuie să aveți în vedere că veți fi nevoiți să atașați și CV-urile voastre, care la rândul lor vor fi preluate de către companiile partenere. Iar dacă aveți nelămuriri cu privire la aceste lucruri, mai multe date și informații veți putea găsi și pe pagina de facebook, acolo unde echipa proiectului îți va răspunde la orice întrebare. De asemenea și coordonatorii proiectului vă stau la dispoziție:

Tania Podoleanu, telefon: 0754470608, mail: podoleanutanya@gmail.com

Mihai Sîrbu, telefon: 0720116168, mail: andreimihai.sirbu@gmail.com

s-ar putea sa-ti placa