Acasa Tehnologie SPRING IT REVINE!

SPRING IT REVINE!

by Dragos Schiopu

Dacă primăvara a sosit începe și Spring IT! De această dată vorbim despre ediția cu numărul XII a proiectului Spring IT. Acest proiect este organizat de către Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC). Iar perioada în care Spring IT se desfășoară este 22 februarie – 17 martie.

Totodată trebuie să știți faptul că SiSC este una dintre cele mai vechi organizații studențești din cadrul Academiei de Studii Economice din București și este activă de 26 de ani. Iar în toată această perioadă a organizat și desfășurat cu succes mai mult de 200 de proiecte care au avut impact în dezvoltarea profesională, dar și în dezvoltarea personală a mii de studenți.

Spring IT are drept scop principal facilitarea unui prim contact între studenți și reprezentanții celor mai importante companii din domeniul IT. Studenții au posibilitatea să afle date despre starea din prezent a pieței muncii, despre noile trenduri în materie de tehnologie, dar și despre procesul de recrutare al companiilor, astfel încât să fie pregătiți pentru începerea unei cariere.

Spring IT, ediția XII se va desfășura în mediul fizic și având două etape: Meet the Companies (etapă în care vor fi prezenți 14 parteneri) și Workshopuri (care vor fi în număr de 7). În ceea ce privește prima etapă, Meet the Companies, aceasta va fi susținută pe data de 6 martie, Hotel Minerva, iar perioada de înscriere a avut loc între 22 februarie – 3 martie.

Studenții vor putea lua contact direct cu reprezentanții companiilor partenere din cadrul târgului de joburi. Tot aici studenților li se va prezenta domeniul de activitate, dar și posibilitățile de angajare din cadrul acestor companii. Cea de-a doua etapă, etapa de Workshopuri va avea loc la Education Point și se va desfășura în perioada 13 – 17 martie.

Pentru această etapă încrierile au avut loc între 22 februarie – 7 martie. În această etapă studenții vor putea să-și dezvolte abilitățile tehnice, cât și pe cele soft. Sutdenții care își doresc să participe se pot înscrie pe site-ul http://springit.sisc.ro/ unde vor avea ocazia să atașeze și un CV, acestea fiind preluate de companiile partenere.

Pentru cei interesați mai multe informații găsiți pe https://springit.sisc.ro/, dar și pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/springit.sisc. De asemenea veți putea primi informații și de la coordonatorii de proiect:

Alexandra Gologan – +40 766 363 010 – gologan.alexandra@sisc.ro

Alexandru-Sebastian Moisei – +40 727 729 787 – moiseisebastian21@gmail.com

s-ar putea sa-ti placa