Acasa Tehnologie Istyle Susține sportul prin cea de-a doua ediție a campaniei Start The Movement

Istyle Susține sportul prin cea de-a doua ediție a campaniei Start The Movement

by Dragos Schiopu

După cum bine știți iSTYLE este una dintre cele mai mari rețele de magazine Apple Premium Reseller care se află în centrul și estul Europei, care a organizat chiar la început de lună martie o nouă ediție a campaniei Start The Movement. Însă de această dată participanții au putut practica și yoga în cadrul unei sesiuni, care s-a desfășurat la răsăritul soarelui.

Prin intermediul acestei campanii, iSTYLE le aduce în prim plan utilizatorilor Apple toate oportunitățile prin care pot face mai multă mișcare, astfel încât să obțină o viață mai activă și mult mai sănătoasă. Pentru a-și înregistra progresele utilizatorii au la dispoziție produsele din gama Apple Watch, Apple AirPods și iPhone.

Campania Start The Movement este o inițiativă prin care iSTYLE alături de șase influenceri din domenii diferite precum nutriție, medicină, motivare sportivă, lifestyle și vlogging, își unesc eforturile pentru a promova mișcarea în rândul comunităților digitale și nu numai.

Prima ediție a avut ca temă înotul, iar la finalul acesteia cea mai mare realizare a fost faptul că majoritatea oamenilor din comunitățile ambasadorilor companiei s-au obișnuit să facă mișcare și sport. Totodată și ediția din această lună a fost bine primită de influenceri și de fanii acestora, drept dovadă fiind numărul mare de înscrieri.

Prin urmare sesiunea de yoga a început la ora 06.00, astfel încât participanții să poată exersa tehnica Salutul Soarelui, care are loc la prima oră a dimineții. Imediat după mișcare, toți participanții au asistat la o ceremonie tradițională a ceaiului.

De asemenea în perioada următoare Start The Movement va continua cu o nouă provocare. Pentru cei interesați pot găsi date actualizate permanent pe istyle.ro/StartTheMovement.

Apple Watch Series și Air Pods au fost partenerii de mișcare

Cu inovații importante în materie de siguranță și o performanță uimitoare a dat dovadă ultimul model Apple Watch Series 8. Are un ecran mare, Always-On Retina, și un cristal frontal puternic, astfel încât să fie rezistent la fisuri. Iar durata de viață a bateriei este de 18 ore.

De asemenea Apple Watch Series 8 dispune de cele mai bune funcții de sănătate și siguranță din clasa sa, precum aplicația ECG și detectarea căderii, fiind capabil de detectarea temperaturii, estimarea retrospectivă a ovulației, Crash Detection, dar și roaming internațional. Cât despre Aplicația Exerciții aceasta este îmbunătățită și asigură noi modalități de antrenament, dar și măsurători avansate.

Air Pods generația 3 are parte de funcția Audio spațial personalizabil, având o urmărire dinamică a mișcării capului astfel încât experiența de audiție să fie tridimensională. Acesta este dodat cu un amplificator personalizat ce redă muzica la o calitate a sunetului excepțional de detaliată. Durata de audiție pentru Air Pods poate ajunge până la 30 de ore.

s-ar putea sa-ti placa