Acasa Jocuri Spell Up, jocul care te invata sa vorbesti engleza

Spell Up, jocul care te invata sa vorbesti engleza

by Dragos Schiopu

Cum exista o tendinta tot mai mare spre globalizare, limba engleza castiga teren important in fata celorlalte limbi de circulatie internationala, cum ar fi germana sau franceza. Engleza a devenit cea mai cunoscuta limba de pe intreaga suprafata a Pamantului, fiind considerata de foarte multi chiar limba calculatorului.

spellupChiar daca tot mai multe persoane au un volum tot mai mare de cunostinte in limba engleza, pronuntia poate deveni o mare problema pentru tot mai multe persoane. Exista foarte multi care refuza sa vorbeasca in engleza tocmai din aceasta cauza, pronuntia nu ii ajuta si prefera sa nu faca o gafa. Chiar daca vocabularul este destul de bine definit, exista o posibilitate ridicata sa nu ne facem intelesi pentru cei din jurul nostru.

Special pentru acest lucru, Google a inventat un joculet care va ajuta foarte multe persoane sa reuseasca intr-un final sa pronunte anumite cuvinte. Jocul poarta denumirea de Spell UP si este mai mult un experiment Chrome care ruleaza foarte bine, fie ca vorbim de varianta desktop sau de cea pentru Android. Este creat dupa aceeasi tehnologie ca si Web Speech.

In mod normal jocul te va ajuta sa iti imbunatatesti pronuntia in limba engleza. Jocul incepe cu un nivel pentru incepatori, iar de-a lungul timpului, cuvintele care sunt deja pronuntate corect sunt inlocuite cu altele care devin din ce in ce mai complicat de pronuntat. Este foarte bun de jucat acasa in intimitatea noastra, exista persoane care nu pot invata de la anumiti profesori, asa ca, cu o oarecare baza in pronuntare se poate trece peste aceasta bariera.

Totodata, cu ocazia Spell UP se va putea crea o competitie pe cinste intre prietenii care se mandresc ca au anumite abilitati in limba engleza, dar mai ales se va pune si un accent tot mai mare pe levelul la care s-a ajuns, cu cat ai inaintat mai mult, cu atat ai sa stapanesti mai bine limba.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ICm0at4N2OM]

s-ar putea sa-ti placa