Acasa Tehnologie Incarca-ti telefonul cu ajutorul energiei eoliene

Incarca-ti telefonul cu ajutorul energiei eoliene

by Dragos Schiopu

Sursele de energie inepuizabile precum: panourile solare, energia eoliana si hidrocentralele sunt cele mai cautate in zilele de astazi. Majoritatea dispozitivelor portabile au un acumulator mic in capacitate,  ce nu permite functionarea pe o lunga durata a telefonului cu wifi, 3G, luminozitate la maxim s.a.m.d.

2

Trinity este solutia fiabila pentru a incarca un telefon cu ajutorul energiei eoliene. Acest dispozitiv poate fi conectat prin usb la  gadgeturile personale care au nevoie de mai multa putere pentru a functiona, iar bateria acestora se descarca repede. Acest sistem este folositor atunci cand bateria nu mai ofera suficient randament iar prin apropiere nu  exista o priza pentru incarcare .

Trinity masoara doar 30 de centimetri, are trei picioare si o turbina cu trei lame.

Acest dispozitiv a fost conceput de Einar Agustsson si Agust Agustsson. Datorita tehnologiei lor, cautarea unei surse care te poate ajuta sa iti incarci telefonul ar putea fi in zadar deoarece Trinity a intrat in productia de serie. 

Generatorul are numai 15 Watt si are rolul de a incarca acumulatorul cu care este dotata eoliana,  aceasta oferind suficienta energie (15.000 mAh) pentru a incarca aproape orice dispozitiv portabil.

Pentru a-l conecta pe Trinity la un dispozitiv portabil nu ai nevoie decat de un cablu usb > mini-usb pentru a transmite mai rapid energia electrica.

Pana acum nu s-au facut publice informatii privind pretul si data lansarii, dar sunt asteptate cu nerabdare de catre pasionatii IT.

s-ar putea sa-ti placa