Acasa Tehnologie Soseste LG Optimus G2

Soseste LG Optimus G2

by Dragos Schiopu

Se pare ca LG vrea sa lanseze LG optimus G2. Telefonul se aseaman cu LG Optimus G, dar are cateva mici schimbari. Ei bine, nu sunt chiar atat de mici, pentru ca LG Optimus G2 intra in alta categorie de smartphonuri. Prima versiune ( Optimus G ) avea ecran de 4,7 inci, ceea ce il facea un concurent pentri HTC One X sau Samsung Galaxy S3, dar LG Optimus G2 dispune de un ecran de 5inci. Mai nou toate telefoanele capata dimensiuni din ce in ce mai mari. Si asta nu este chiar atat de bine. Dar depinde din ce perspectiva privim lucrurile.

LG-Optimus-G-2-Logo

In primul rand toate telefoanele ultra performante vin cu display-uri foarte mari de 5 inci, sau schiar 4,8inci. Dar ce se intampla cu smartphonurile de 4 inci? Raman in urma sau pur si simplu vin cu procesoare care asigura o functionalitate cat de cat buna. Asta nu e prea bine, pentru ca piata are multe minusuri pentru telefoanele mai micute.

In al doilea rand, telefoanele de 5inci sau mai mult sunt foarte ok, dar se exagereaza sau se pun prea mult accentul pe ele.

Dar sa vorbim in continuare de LG Optimus G2. Acesta vine cu o camera foarte buna de 13MP. Procesorul este tactat la 1,7 Ghz Krait si este ajutat de procesorul grafic Adreno 320. Spatiul de stocare este destul de mare, 32GB. De asemenea, nu trebuie sa va faceti griji cu memoria RAM, aceasta fiind de 2GB! Si ca tot vorbeam eu ca poate apar baterii de 3000- 4000 mAh, acest telefon dispune de o uimitoare baterie de 3000 mAh. Desigur, si Motorola RAZR MAXX dispune de o baterie de 3300 mAh, dar este un inceput bun implementarea unei baterii mai potente.

Imagini cu LG Optimus G2:

lg-optimus-g-pro-un-supertelefon-cu-procesor-quad-core-de-1-7-ghz-si-memorie-ram-de-2-gb_1

Se pare ca telefonul arata chiar foarte bine. Designul este bine realizat, asemanator cu Optimus G.

s-ar putea sa-ti placa