Acasa Telefoane Sony Xperia Z3+ va fi disponibil in intreaga lume

Sony Xperia Z3+ va fi disponibil in intreaga lume

by Dragos Schiopu

Sony a anuntat astazi ca dispozitivul Sony Xperia Z3+ a fost lansat la nivel international. Smartphone-ul Xperia Z3+ este versiunea internationala a dispozitivului Xperia Z4, care a fost lansat pentru Japonia.

Xperia Z3+_Copper_front_side

Dispozitivul Sony Xperia Z3+ este un dispozitiv rezistent la apa, subtire si foarte usor. Avand o greutate de 144g si o grosime de doar 6.9mm, acest dispozitiv este unul ideal . Pe langa aceste specificatii, acest dispozitiv mai are o camera principala de 20.7 MP, cu care veti putea surprinde fotografii la o calitate buna, si o camera frontala de 5 MP pentru fotografiile de tip selfie. Ambele camere promit o performanta superioara datorita tehnologiilor de la Sony, Cyber-shot si Handycam. Cu aceste camere foto si cu cele 2 tehnologii va puteti bucura de fotografii excelente chiar si la lumina scazuta.

Xperia Z3+ vine instalat cu un procesor Snapdragon 810 octa-core pe 64 de biti, acest procesor ajuta bateria sa functioneze pe o durata de 2 zile (in functie si de utilizarea acestuia). Display-ul ecranului este de 5.2 inch FULL HD, cu aceasta dimensiune acest dispozitiv intra in categoria phablet-urilor, cu 1080 pixeli.

Sony a precizat ca versiunea Z3+ nu este un upgrade major a versiunii anterioare, Sony Xperia Z3. Interesul companiei Sony cu aceasta versiune este acela de a-l face disponibil in intreaga lumea. Xperia Z3+ va fi disponibil in intreaga lumea incepand cu luna viitoare. Pentru a se asigura ca acest dispozitiv o sa ofere o buna experienta, Sony ofera tuturor utilizatorilor de Xperia Z3+ acces gratuit la aplicatia Xperia Lounge Gould. Aceasta aplicatie va permite sa participati la cele mai noi concursuri, acces la oferte, cele mai noi aplicatii, filme, episoade TV si muzica.

Pana la lansarea acestui dispozitiv si in Romania mai avem putin de asteptat dar noi va recomandam un dispozitiv din gama de dispozitive Sony Xperia Z3 care este disponibil si in Romania. Daca sunteti interesat de un astfel de dispozitiv puteti verifica aceasta lista si sa alegeti versiunea potrivita pentru dumneavoastra.

 

s-ar putea sa-ti placa