Acasa Telefoane Sony Xperia M5 si Sony C5 – perfecte pentru selfies

Sony Xperia M5 si Sony C5 – perfecte pentru selfies

by Dragos Schiopu

Sony a anuntat zilele acestea doua noi smartphone-uri, este vorba de Sony Xperia M5 si Sony C5, doua telefoane unde se pune accent pe… camera foto pentru selfie-uri. Telefoanele vor ajunge pe piata undeva la jumatatea lunii august.

sony-xperia-m5-1

Sony Xperia M5 continua traditia telefoanelor rezistente la praf si apa si doreste sa impresioneze prin dotarile camerelor foto: camera foto principala va avea un senzor de 21,5 MP, cea secundara un senzor de 13 MP. Display-ul va fi unul de 5 inci full HD, procesorul este octacore 2.0 Ghz, 3 GB de RAM si promite sa reziste unei utilizari de aproximativ 2 zile datorita bateriei de 2,600 mAh. Va fi compatibil LTE. Memoria interna are 16 GB insa poate fi extinsa cu ajutorul unui card de memorie de pana la 200 GB. Asta da, specificatie interesanta. Telefonul va fi disponibil pe alb, negru si auriu.

Avem si o prezentare video a telefonului Sony Xperia M5 mai jos.

https://youtu.be/4vIEK2tb8c8

Sony C5 Ultra e usor mai moderat in specificatii, in special daca ne uitam la procesorul de 1,7 Ghz si la faptul ca senzorul camerei foto principale are doar 13 MP. Pastreaza insa dotarea camerei pentru selfie-uri: 13 MP, si include o functie de Selfie Flash. Display-ul este de 6 inci full HD, iar telefonul nu mai este rezistent la apa si praf. Va avea doar 2 GB de RAM, insa memoria interna ramane tot de 16 GB. La fel si posibilitatea de a adauga card de memorie cu capacitate de pana la 200 GB. Telefonul va fi compatibilo LTE. Culorile in care va fi disponibil alb, negru si… ‘mint’, adica o nuanta de verde. Ramane de vazut.

sony c5 ultra

 

Nu sunt cunoscute detalii legate de pretul acestor telefoane.

s-ar putea sa-ti placa