Acasa Telefoane Ce s-a intamplat cu telefonul unui afacerist cazut din avion

Ce s-a intamplat cu telefonul unui afacerist cazut din avion

by Dragos Schiopu

Ben Wilson, un om de afaceri din Texas, a avut un noroc destul de mare, cu siguranta nu din cauza valorii pe care o avea telefonul, ci mai cu seama, din pricina datelor pe care acesta le avea stocate in telefonul inteligent.

find-my-iphone-featureAfaceristul a reusit sa isi gaseasca iPhone-ul picat din avion de la o distanta care nu este de neglijat, 2835 metri, distanta care ne face sa credem ca telefonul s-a spart in mai multe bucati dupa coliziunea cu pamantul, insa nu a fost deloc asa.

Acesta zbura alaturi de pilotul sau intr-un avion de dimensiuni mici, iar la un moment dat, din cauza unei schimbari de presiune, usa pasagerului (acolo unde era afaceristul) s-a deschis putin, iar inevitabilul s-a intamplat, telefonul a picat pe geam, totusi fara ca proprietarul sa bage de seama.

Prin urmare, telefonul omului a cazut in gol de la altitudinea de 2835 de metri, acesta fiind localizat in cele din urma cu ajutorul aplicatiei Find My iPhone, aplicatie care si-a aratat foarte bine utilitatea in acest context.

In urma localizarii, barbatul a descoperit ca telefonul este la 50 km distanta de locatia sa actuala, urmand mai apoi sa plece pe urmele lui.

Dupa ce a gasit telefonul, cazut sub un copac aflat pe camp, afaceristul a observat ca smartphone-ul ruleaza in continuare asa cum trebuie, singurul lucru evident pe care il avea dispozitivul erau niste zgarieturi, si acelea fiind foarte mici pentru coliziunea de care a avut parte.

In concluzie, fara acele zgarieturi, telefonul functioneaza la fel ca inainte, chiar daca a avut parte de o cadere de la nu mai putin de 2835 de metri.

s-ar putea sa-ti placa