Acasa Telefoane Sony Xperia G, un nou dispozitiv mid-range prezentat inainte de MWC

Sony Xperia G, un nou dispozitiv mid-range prezentat inainte de MWC

by Dragos Schiopu
Sony_Xperia_G

Inainte de Mobile World Congress, targul de tehnologie pe care il asteapta toata lumea, au aparut pe internet, informatii despre un nou dispozitiv mid-range de la Sony, un anume Xperia G.

Sony_Xperia_G

Smartphone-ul are un design foarte apropiat de cel al lui Xperia Z sau Xperia Z1, totusi, in carcasa vom gasi cel mai probabil o configuratie ceva mai apropiata sgmentului de piata caruia i se adreseaza. Ne putem astepta asadar la 1 GB memorie RAM, 8 GB memorie de stocare, probabil upgradabila cu ajutorul unui microSD, o camera de 8 megapixeli si un procesor dual-core de generatie noua, cu suport pentru LTE.

Speram totusi ca producatorul a inteles importanta unui modul de comunicatii LTE, in situatia in care majoritatea smartphone-urilor high-end dispun de aceasta conexiune, si impactul pozitiv asupra vanzarilor, pe care il va avea includerea unui modul LTE si pe dispozitivele mid-range.

Pe de alta parte acesta este mai mult un zvon, si doar timpul, mai exact peste aproximativ o saptamana de acum incolo, vom afla daca Sony Xperia G este cu adevarat un produs ce va fi lansat la targul de tehnologie, si care vor fi celelalte noi modele cu care va veni producatorul la Barcelona.

Pretul acestuia se va invarti probabil in jurul sumei de 200 de dolari, sau 200 euro in functie de piata pe care va fi comercializat, fiind destinat unui public mai putin pretentios, insa cu asteptari realiste de la un smartphone de generatie noua.

s-ar putea sa-ti placa