Acasa Telefoane Sony E5563 viitorul Sony Xperia Z4 Compact?

Sony E5563 viitorul Sony Xperia Z4 Compact?

by Dragos Schiopu

Compania Sony lucreaza la un nou smartphone compact cu numarul de model E5563. Despre acest smartphone se zvoneste ca ar putea fi Sony Xperia Z4 Compact. Modelul Sony E5563 ar putea fi succesorul modelului anterior Sony Xperia Z3 Compact, acest indiciu este dat de specificatiile care au aparut pe internet. Principalul indiciu care ne duce cu gandul la Xperia Z4 Compact este dat de display-ul de 4.6 inch.

Sony-Xperia-Z4-Compact

Potrivit site-ului Geekbench, care a publicat informatii despre acest model, Sony E5563 sau Xperia Z4 Compact beneficiaza de un display de 4.6 inch FullHD cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli. Camera principala va fi de 20.7 MP iar cea frontala va fi de 13 MP, o imbunatatire majora fata de predecesorul sau, Z3 Compact. Dispozitivul va benefia de o memorie interna de 16 GB cu o posibila extindere cu ajutorul unui card microSD si o memorie ram de 3 GB, ruland sistemul de operare Android 5.0 Lollipop.

Daca informatiile sunt corecte, acest dispozitiv este primul produs de catre Sony care are o rezolutie mai mica de 5 inch dar care beneficiaza de un display de 1080 pixeli.

Imbunatatirile fata de versiunea anterioara, Z3 Compact, sunt la display, de la o rezolutie HD s-a ales o rezolutie FullHD, o camera frontala cu mai multi MP si un procesor Mediatek fata de procesorul Snapdragon care se gaseste pe Z3 Compact.

Momentan Sony nu a dezvaluit nimic cu privire la acest telefon dar se zvoneste ca compania va da mai multe detalii despre acest dispozitiv in curand.

s-ar putea sa-ti placa