Acasa Telefoane Sonim XP7 – un Android LTE potrivit pentru o viata plina de adrenalina

Sonim XP7 – un Android LTE potrivit pentru o viata plina de adrenalina

by Dragos Schiopu

Sonim XP7 Extreme este un smartphone Android 4.4 KitKat LTE ultra rezistent, destinat sa reziste in conditii extreme si vitrege cum ar fi soc si impact peste standarde militare, scufundarea in apa la adancimi mari, chiar si in apa sarata, temperaturi extreme fie ele pozitive sau negative, pamant, praf, nisip si alte intemperii.

sonim xp7
Bateria se remarca printr-o dotare de 4800 mAh, de 2 sau 3 ori mai mult fata de un smartphone obisnuit. Aceasta ofera 1000 de ore rezistenta in stand by si 40 de ore de convorbiri.

2

Daca ti-ai spart vreodata telefonul sau traiesti constant cu frica de a nu-l scapa pe jos, Sonim XP7 Extreme este Androidul de care ai nevoie.

In plus, ii poti testa limitele supunandu-l chiar tu la cele de mai sus, Sonim avand pentru acest telefon o garantie de 3 ani.

In ceea ce privesc dotarile tehnice avem un procesor Qualcomm Snapdragon 400 SoC cu 1.2GHz quad-core CPU, 1 GB de RAM si 16 GB de memorie interna. Ecranul de 4” WVGA poate fi folosit cu manusi, normale, nu din cele speciale cu senzor la degete.

Camera foto principala are 8 MP, cea frontala doar 1 MP.
Din punct de vedere dimensiuni Sonim XP7 are 137mm x 72.1mm x 20.8mm si cantareste 290 grame. Iar daca am vorbi de design, cu siguranta ca se putea lucra mai mult la acest aspect. Totusi, caracteristica dominanta se vrea a fi rezistenta, nu eleganta.

Telefonul, acum la stadiu de proiect pe site-ul celor de la indiegogo.com, ar trebui sa ajunga pe piata undeva prin martie 2015. Pretul este de 578 dolari si include si o casca Bluetooth dar si un card SIM prepaid de 49 de dolari, pentru primii 500 de cumparatori.

s-ar putea sa-ti placa