Acasa Telefoane Smartphone cu ecran ce acopera carcasa

Smartphone cu ecran ce acopera carcasa

by Dragos Schiopu
smartphone

Daca in trecut nici nu se punea problema sa ne gandim la astfel de smartphone-uri se pare ca in viitorul apropiat vom avea parte si de telefoane smart ce au carcasa acoperita de ecran. Se pare ca doua exemple de smartphone-uri de acest gen vor fi lansate in curand, de catre cei de la Sharp.

In acest sens se poate face o comparatie cu Xiaomi Mi Mix, numai ca diferenta dintre acesta si noile smartphone-uri de la Sharp consta in marginea inexistenta in partea superioara sau inferioara. Mai exact aceste margini sunt acoperite de tot ecranul, ce nu este curbat spre exteriorul carcasei.

Aceste doua terminale mobile ce au un astfel de ecran se numesc Sharp FS8016, si respectiv Sharp FS8010. Acestea se pare ca vor avea un design identic, dar componente diferite. Pe de alta parte apar informatii si despre diagonala ambelor telefoane smart, aceasta avand o dimensiune de 5,5 inch si o rezolutie de 2048 x 1080 pixeli.

In schimb se mai precizeaza faptul ca ambele procesoare a acestor noi smartphone-uri de la Sharp pot oferi performante similare cu cele pe care le poate oferi in prezent un Samsung Galaxy S8. Asadar acest nou tip de smartphone cu un ecran ce acopera carcasa va fi lansat oficial pe data de 17 iulie, anul curent.

via[iDevice.ro]

s-ar putea sa-ti placa