Acasa Telefoane Informatii noi despre Samsung Galaxy Note 8

Informatii noi despre Samsung Galaxy Note 8

by Dragos Schiopu
Note 8

Informatia asta este importanta pentru acele persoane ce sunt pasionate de Samsung Galaxy Note 8, si mai mult decat atat, pentru acele persoane ce indragesc pozele. Cea mai importanta informatie legata de Note 8 ar fi aceea ca acesta va avea parte de o camera duala integrata.

Se pare ca aceasta noua camera va avea in componenta sa, parte de doi noi senzori de imagine, fiecare avand cate 13 megapixeli. Iar camera despre care vorbim si in jurul caruia au aparut foarte multe speculatii este de fapt, o camera noua ISOCELL, ce pare a fi foarte diferita fata de ceea ce a prezentat Samsung pana acum. Aceasta noua camera a fost prezentata si testata in cadrul evenimentului de la Shanghai – Mobil World Congress 2017.

Ce aduce nou camera duala de la Note 8?

Intrucat aceasta camera duala detine doi senzori de imagine, unul este RGB, iar celalalt este monocrom. Se spune ca noua camera duala ISOCELL poate depasi calitatea imaginilor pe care le ofera iPhone 8. Daca acestea sunt doar speculatii sau nu ramane de vazut, cel putin pana la sfarsitul lunii august cand va avea loc prezentarea oficiala a lui Samsung Galaxy Note 8, in cadrul unui eveniment din New York.

Note 8

Camera duala de la Note 8 are o deschidere f/2.0 si un stabilizator optic de imagine. Cu toate ca mai avem de asteptat pana la sfarsitul lunii august pentru lansare, noi vom mai avea ceva timp de asteptat, insa in urma informatiilor ce nu intarzie sa apara vom stii ca Samsung Galaxy Note 8 va avea o camera duala integrata excelenta.

s-ar putea sa-ti placa