Acasa Diverse Informează-te și acționează corect – intoleranțe alimentare la copii și cum te ajută Vindecă DAI

Informează-te și acționează corect – intoleranțe alimentare la copii și cum te ajută Vindecă DAI

by Dragos Schiopu

Fără îndoială, una dintre cele mai mari bucurii ale vieții este nașterea unui copil. Acesta va deveni imediat punctul central al unei familii. Are nevoie de dragoste și atenție în permanență. Cel puțin în primele luni de viață el trebuie să fie protejat pe cât posibil de factorii exteriori care l-ar putea îmbolnăvi. Schimbări bruște de mediu sau variații de temperatură pot afecta imunitatea și tot sistemul de apărare să fie dat peste cap.

Vine curând și etapa diversificării, cu alte griji. Momentul coincide cu depistarea alergiilor sau a unor intoleranțe alimentare. Să ne informăm corect despre acestea, pentru a înțelege foarte bine și care este rezolvarea. În acest sens, recomandarea este cartea “Vindecă DAI” – vindecă natural dermatita atopică, alergiile şi intoleranțele alimentare ale copilului.

Ce sunt intoleranțele alimentare la copii și cum se pot trata

Copiii pot dezvolta o serie de afecțiuni cum ar fi dermatita atopică, alergii la diverși factori și intoleranțe alimentare aparent fără nicio cauză bine stabilită. Consultațiile periodice la medicul specialist își au desigur rostul lor și este bine să fie făcute cât mai des, dar nici măcar acestea nu pot preveni instalarea unor anumite afecțiuni.

Când vorbim despre intolerante alimentare la copii medicina tradițională încă nu este decisă care ar fi schema corectă de tratament. Însă, din fericire, un medic a scris o carte despre acestea, dar și despre alte afecțiuni cum ar fi dermatita atopică sau alergiile, vin astfel în ajutorul părinților.

Vorbim aici despre Vindeca DAI, o carte care a suscitat interesul și cititorilor din străinătate. Cartea este scrisă de un medic după îndelungate cercetări în acest domeniu, atât de sensibil.

Subiecte analizate în carte, dar și scheme de tratament eficiente

Printre subiectele analizate în carte se numără mai multe puncte de interes major în tratarea afecțiunilor mai sus menționate. Dintre acestea amintim cauzele care stau la originea declanșării dermatitelor atopice, alergiilor de orice tip și intoleranțelor alimentare. Vorbim mai apoi și de cercetările științifice care confirmă remediile eficiente propuse în carte.

Se mai discută apoi și de legătura directă care se face între prezența toxinelor în organism și declanșarea afecțiunilor mai sus menționate dar, în același timp, sunt propuse și metode naturale de detoxifiere a organismului.

Se discută și despre protocoalele neuropate de chelare a metalelor grele, dar și despre remediile naturale de reechilibrare a organismului afectat de aceste boli. Sunt propuse de asemenea o serie de analize specifice, recomandate în afecțiunile DAI, dar și o serie de suplimente neuropate care inhibă activarea inflamației cronice în organism.

Comandă cartea de pe site

Această carte valoroasă se poate comanda completând formularul de pe site, în siguranță, fără a face vreun cont suplimentar. Datele personale nu vor fi stocate.

Este bine de știut că nu doar copiii pot fi vindecați prin aceste metode, dar și adulții pot beneficia în egală măsură de sfaturile prețioase din carte.

În carte se mai fac recomandări suplimentare privind alegerea unor parteneri de încredere care pot furniza cititorilor suplimente naturale de calitate, încărcate cu energie vie. Autorii cărții oferă de asemenea consultații de pediatrie și consiliere pe parte nutrițională.

Mai multe detalii despre carte doar pe site-ul oficial Vindecadai.ro.

Contact: contact@vindecadai.ro

s-ar putea sa-ti placa