Acasa Computere Skype 5.8 cu video Full HD

Skype 5.8 cu video Full HD

by Dragos Schiopu

Skype a lansat o noua versiune a celebrului software pentru platforma de Windows care poate realizare apeluri Video Full HD.
Aceasta versiune de Skype 5.8 pentru apelurile Full HD la 1080p poate fi disponibila oricui are o conexiune la internet de cel putin 2.0 Mbps si un webcam mai performant.

Deoarece aceste tehnologii de compresie video sunt dezvoltate in colaborare cu Logitech, Skype 5.8 recomanda pentru o calitate excelenta a apelurilor video sa utilizati webcam-ul Logitech C920, una din cele mai performante de pe piata.

Odata cu aceasta noua versiune, Skype mai introduce doua functii noi, prima se numeste „Group Screen Sharing” care ne permite sa aratam continutul desktopului nostru, sau doar fereastra unei aplicatii catre unul sau mai multi participanti la sesiunea noastra de video-conferinta, fara a intrerupe conexiunea video; cea de-a doua functie noua se numeste „Push to Talk” si permite alegerea unei combinatii de taste prin care putem initia un apel pe Skype, astfel poti prin noua versiune 5.8 sa faci apeluri video sau sa raspunzi la ele fara sa iesi din jocurile PC sau alte programe pe care l;e utilizezi in timp ce esti sunat.

Una din noutatile cele mai interesante si in acelasi timp in trend este posibilitatea de a comunica prin apeluri audio si video cu prietenii de pe Facebook, chiar daca acestia au sau nu cont pe Skype.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.