Acasa Telefoane Sharp AQUOS Crystal X

Sharp AQUOS Crystal X

by Dragos Schiopu

Sharp lanseaza inca un telefon „fara margini” care arata foarte bine, dar repet ca este un design dus la extrem. Este un telefon care arata foarte bine si are un hardware de top fata de fratele mai mic Aquos Crystal. Avem parte de acelasi design, dar de un hardware mai bun, un hardware demn de un flagship. Ar fi interesant sa vedem astfel de telefoane si in Europa, dar se poate si mai bine.

Sharp-Aquos-Crystal-X-6

Sharp Aquos Crystal X este un telefon de top de la japonezi avand un display „fara margini” de 5,5 inci cu rezolutie full HD 1080 x 1920. Hardware-ul este foarte bun si el avand Qualcomm Snapdragon 801 quad core de 2,3 Ghz si 2GB de RAM. Memoria interna are 16GB ceea ce mi se pare cam putin. Bateria are doar 2610 mAh si mi se pare destul de putin pentru un ecran de 5,5 inci full HD. Probabil era o baterie buna pentru o rezolutie mai mica, dar autonomia nu o sa fie excelenta. Camera din spate va avea 13MP cu LED, iar cea frontala doar 1,2 MP.

Sharp Aquos Crystal X va avea dimensiunile de 139 x 73 x 11 mm, ceea ce inseamna ca nu este chiar atat de mare pentru un terminal de 5,5 inci.

Aquos Crystal X are un design foarte reusit, dar se putea mai bine. Ma refer la faptul ca este un design cam exagerat. Difuzorul audio ar fi putut sa ramana in partea de sus, la fel si camera foto frontala. Dar Sharp demonstreaza ca poate sa revolutioneze industria telefoanelor edge to edge.

s-ar putea sa-ti placa