Acasa Diverse FxGuru – cum sa facem un videoclip amuzant

FxGuru – cum sa facem un videoclip amuzant

by Dragos Schiopu

FxGuru Movie FX Director este un programel care ne ajuta sa aplicam o multitudine de efecte la un clip pe care il filmam. Aceasta aplicatie are destul de multe efecte, dar majoritatea costa 1 dolar.

fxguru

FxGuru este o aplicatie amuzanta care aplica efecte la videoclipurile noastre. Aceasta aplicatie mi s-a parut destul de interesanta, deoarece in fiecare zi putem incerca un efect premium (alegerea este random). Efectul care se aplica videoclipului este destul de bine realizat. Am incercat mai multe astfel de aplicatii, dar FxGuru s-a descurcat cel mai bine dintre toate.

Un efect care mi-a placut este cel cu dansul renilor. Acum ca este si iarna, efectul merge mult mai bine cu peisajul. Dar sunt numeroase alte efecte. Avand in vedere ca este o aplicatie ce se poate descarca gratuit din Google Play, FxGuru vine cu niste efecte pe care trebuie sa le cumparam. Partea buna este ca un efect costa doar 1 dolar, ceea ce mi se pare destul de bine. Poate ca ar fi fost mai bine ca un efect sa coste 0,5 dolari, dar putem cumpara 6 efecte la 4,69 de dolari sau 64 de efecte la  20 de dolari. Cine adora efectele din aceasta aplicatie trebuie sa plateasca un pic cam mult, dar este o aplicatie complexa si necesita multa munca. Mie mi se pare totusi un pret cam mare. Daca aceasta aplicatie costa 10 dolari era un pret foarte bun. Oricum, efectele sunt foarte bine realizate.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Tztev0Q-CN8]

s-ar putea sa-ti placa