Acasa Jocuri Serii de jocuri nemuritoare #1: Need For Speed

Serii de jocuri nemuritoare #1: Need For Speed

by Dragos Schiopu

In fiecare zi de luni a saptamanii cate o serie de jocuri care inca de la aparitie au fost indragite de gamerii de pretutindeni si au adus profit uimitor companilor producatoare va va fi prezentata pe site-ul digipedia.ro.
Need for Speed este o serie de jocuri produsa de firma americana Electronic Arts (EA), jocurile fiind disponibile pe platformele de PC, Xbox, Playstation, iOS, Android si Nintendo. Tema principala a jocurilor este cursa cu masini sau evitarea politiei.
Primul joc a aparut in anul 1994 si s-a numit simplu Need For Speed. In urmatorii ani au aparut tot mai multe jocuri, iar pana la data scrierii acestui articol au aparut nu mai putin de 25 de jocuri, ultimul intitulandu-se Need For Speed The Run 2, grafica si gameplay-ul evoluand incredibil de mult.

Voi vorbi in continuare despre cel mai cunoscute editii ale seriei si anume NFS Underground 2 (2004), NFS Most Wanted (2005) si NFS Hot Pursuit (2010).

Need for Speed Underground 2

Aparut in anul 2004, acesta a fost primul joc din serie care a avut intr-adevar succesul dorit. Printre multele noutati aduse acestui joc se numara cosmetizarea cu mai multe accesoriii, cum ar fi sistemul audio din portbagaj, schimbarea culorii luminilor din față sau modificarea kilometrajului. Apar și curse noi, precum Street X, Underground Racing League(URL), dar și atelierul Dyno Test – o verificare specială a motorului,a suspensiilor, a Turbo-ului, a Nitro-ului, a efectelor aerodinamice.

NFS_Underground_(PC)_screenshot

Need for Speed Most Wanted
Desi producatorii au anuntat faptul ca vor scoate multe imbunatatiri pentru masina deoarece in acest joc nu erau necesare, fanii seriei nu au fost deloc suparati, bucurandu-se pentru prima oara de aparitia politiei, scopul jocului find acela de a deveni “Most Wanted”.

need-for-speed-most-wanted-gameplay

Need For Speed Hot Pursuit
Fiind lansat in toamna anului 2010, acest joc a fost cu adevarat revolutionar. Faptul ca poti juca drept politist, dar si ca-i poti incurca pe vitezomani intinzandu-le capcane cu ajutorul armelor – EMP,Spike Strip sau Road Block (Toate aceastea avand câte 3 nivele fiecare fiind mai puternice și mai folositoare), i-a incantat pe gameri, iar jocul a avut un success rasunator.

maxresdefault

Aceasta serie este probabil cea mai de success serie de jocuri tip “Racing” nu doar pentru ca toate elementele (gameplay, grafica, sunet, realism) sunt imbinate perfect ci si pentru ca Electronic Arts stie sa isi vanda produsele, produse de inalta calitate.

s-ar putea sa-ti placa