Acasa Diverse Angry Birds RPG?!

Angry Birds RPG?!

by Dragos Schiopu

Incepand cu luna decembrie a anului 2009, compania finlandeza Rovio Entertainment a scos pe piata jocul Angry Birds. Un joc relativ simplu, pentru terminalele mobile in care trebuia sa omori niste porcusori „neastamparati” cu ajutorul unor pasari indemanatice. Rapid, jocul a intrat in inimile fanilor si timp de cateva luni bune a fost cel mai descarcat joc din AppStore. La scurt timp a aparut si a doua versiune a jocului: Angry Birds Seasons (21 octombrie 2010). In urmatorii ani au aparut numeroase alte update-uri si noi editii ale jocului (Angry Birds Rio, Space, Star Wars, Friends, Star Wars II, Go, Stella), toate bazandu-se pe acelasi mod de joc pe cat de banal, pe atat de complicat.

angry-birds

In data de 12 martie, compania finlandeza a anuntat un nou joc, intitulat Angry Birds Epic. Marea stire este ca noul joc nu va mai fi unul atat de simplu, ci va fi un RPG (Role-Playing Game) care promite multe. Printre inovatii se numara un storyline destul de complex, “Arme epice” si “Batalii epice” dupa cum este prezentat jocul pe site-ul oficial (Epic. Angrybirds.com). Jocul va fi disponibil in urmatoarele luni, atat pe platformele Android si Windows cat si pe iOS.

Sub motto-ul “condu-ti flota spre batalie” producatorii de la Rovio Entertainment spera sa dea lovitura cu o noua inovatie dupa cea din 2009, compania producand o noua surpriza in anul 2011 prin aparitia “Bad Piggies” un joc care a produs surprize, placute bineinteles.

angry-birds-epic-game

Parerile fanilor despre noul joc sunt impartite, majoritatea sustinand schimbarea “pasarilor furioase”. Sunt si oameni care dezaproba si ironizeaza schimbarea spunand ca “probabil peste ceva timp vor cumpara „Angry Birds Modern Warfawl” aluzia fiind facuta la celebrele jocuri Call Of Duty Modern Warfare (First Person Shooter).

De asemenea, succesul rasunator al Angry Birds nu putea fi evitat de catre marii producatori de filme. Sony Pictures impreuna cu producatorii finlandezi au anuntat un film animat 3D care va fi lansat pe data de 1 iulie 2016.

Mai jos puteti viziona trailerul oficial al celor de la Rovio pentru jocul ce urmeaza a fi lansat, dar care, deocamdata este disponibil doar pentru australieni si canadieni in variante beta.

s-ar putea sa-ti placa