Acasa Diverse Vezi de cate ori ti-a fost accesat profilul de Google +

Vezi de cate ori ti-a fost accesat profilul de Google +

by Dragos Schiopu

Recent cei de la Google au adaugat noi caracteristici retelei lor de socializare, dupa ce acum ceva timp au anuntat ca putem sa ne modificam dupa bunul plac bara de activitati din partea superioara a ecranului, acum acestia ne vor arata si de cate ori profilul nostru a fost vizualizat.

rdaadadasz_captură_din_2014-04-01_070035Asa ca, de acum vei putea intra pe profilul tau, iar langa locul unde sunt precizate persoanele care te urmaresc vei avea aceasta caracteristica care iti va arata vizualizarile profilului. Din spusele celor de la Google, daca nu vei vedea cate vizualizari are un alt utilizator inseamna ca respectiva persoana nu doreste sa faca public un asemenea detaliu.

Totodata, acestia au remarcat faptul ca exista o posibilitate destul de ridicata ca acele cifre sa nu fie 100% corecte, putand prin acest fel sa se infiltreze anumite erori, dar mai ales, nu se stie la ce perioada se vor actualiza aceste statistici.

Functionalitatea este abia la inceput, asa ca inca nu exista posibilitatea de a modifica preferintele pentru ea din aplicatiile pentru iOS si Android. Deci, daca nu doriti sa faceti public numarul de vizualizari trebuie sa folositi neaparat varianta de desktop. In caz ca doriti acest lucru, trebuie sa accesati Google +, iar mai apoi pe butonul Acasa si respectiv Setari, in cele din urma putand sa debifati casuta „Arată numărul de afișări ale profilului și conținutului tău”.

Pentru mai multe detalii si eventual intrebari, cei de la Google au realizat aceasta pagina.

s-ar putea sa-ti placa