Acasa Telefoane Senzori noi pentru camerele foto de la Samsung

Senzori noi pentru camerele foto de la Samsung

by Dragos Schiopu
senzori

Se zvoneste ca in urma cu cateva zile cei de la Samsung au dezvaluit pe piata doi noi senzori pentru camerele foto de la noile smartphone-uri ce se vor lansa in viitorul apropiat. Tot sub forma de zvon se spune despre cei doi senzori ca vor fi implementati pe urmatoarea generatie de telefoane smart, datorita noii dimensiuni si a design-ului subtire.

Primul senzor oferit de Samsung, ISOCELL Slim 2×7, are o dimensiune foarte mica, dar poate sa ofere camerelor o fidelitate inalta a culorilor. In plus le poate permite smartphone-urilor sa integreze in interiorul carcasei foarte subtiri un senzor de 24 MP. Se poate spune despre acest nou senzor, ISOCELL Slim 2×7, ca detine tehnologia Tetracell, ce te ajuta sa obtii poze mai luminoase in conditii nefavorabile (intuneric) si poze cu mai multe detalii in conditiile in care ai parte de foarte multa lumina.

Cel de-al doilea senzor dezvaluit de Samsung se numeste ISOCELL Fast 2L9 si se bucura de tehnologia DualPixel. DualPixel presupune punerea a doua fotodiode in fiecare pixel al senzorului (de obicei exista o singura fotodioda). Ceea ce este important de amintit despre acest senzor este faptul ca permite realizarea de imagini cu efecte de profunzime si setari boken.

Se mai specifica faptul ca cei doi senzori se pot aplica atat pe camera principala, cat si pe camera secundara ale telefonului smart. Insa momentan nu stim care va fi primul prototip echipat cu cei doi senzori.

s-ar putea sa-ti placa