Acasa Electrocasnice Samsung Smart TV

Samsung Smart TV

by Dragos Schiopu

Samsung redefineste televizorul cu noua serie Smart TV. Samsung Smart TV este o noua gama de televizoare care include seriile premium LED D8000, LED D7000 și LED D6500, Plasma D8000, D7000 si D6900(6910), dar si seriile LED D6000 si D5500. Deja aceasta serie de la Samsung s-a indepartat de conceptia de televizor si s-a apropiat mai mult spre cea de media center.

Cu ajutorul Smart Hub , utilizatorii pot cauta pe internet ce doresc, sa caute recomandari despre filme si aplicatii, sa deschida browserul de internet si aplicatiile instalate. Smart Hub este intr-un fel meniul principal.

Cu ajutorul browserului de net utilizatorii pot cauta, viziona online, citi stiri si multe alte lucruri. Web browserul a fost optimizat pentru TV , sa nu aiba nici o problema.

Aplicatia Your Video (Recommendation Engine)  recomanda show-uri , seriale si filme care reflecta gusturile fiecaruia prin ratingul care l-a dat la alte filme.

Samsung Apps este o colectie in plina crestere de aplicatii premium, facute special pentru Smart TV, care conecteaza utilizatorul cu siteurile lui preferate cum ar fi Netflix, Blockbuster, Hulu, Youtube, Facebook si Twitter.

Aplicatiile movie and music cu ar fi Vudu si Netflix ii dau utilizatorului emisiuni , filme si seriale on demand. Oricand vor sa vada un film, un episod dintr-un serial pierdut aici il vor gasi. Ei il vor putea downloada sau viziona prin stream. Pentru cei care vor muzica , pot folosi Pandora personalizandu-si propriul lor post de internet radio.

Aplicatiile de socializare permit utilizatorului si socializarea dar si jocurile disponibile pe acea retea. TV-ul are inclus Facebook si Twitter, dar utilizatorii pot instala si aplicatii de informare  cum ar fi AccuWeather, USA Today sau Google Maps.

s-ar putea sa-ti placa

4 comentarii

Petre Danutz 14-05-2011 - 13:45

cred ca as sta mai mult pe skipe decat pe tv :))))) . e super tare …

raducu valentin 18-10-2011 - 21:51

am cumparat si eu un led tv ue d 55oo si as vrea sa stiu daca pot vedea filme si cum ?l am conectat la internet si am vazut poze videoclipuri,trailere etc dar nu i am dat de cap cum as putea sa vad filme. ma puteti ajuta?

Cristian Neagu 19-10-2011 - 14:22

are conectivitate USB deci poti baga stick sau hard disk extern cu filme si sa le poti viziona. sau prin cele 4 porturi hdmi poti conecta dvd playere sau blu-ray playere. Mai are DLNA si poti accesa filmele de pe reteaua proprie din casa. Poti sa te uiti si pe youtube sau pe aplicatiile preinstalate de filme dar cred ca trebuie sa platesti un abonament la aplicatii.

Adnana 17-11-2014 - 20:56

Buna,…vad de instalat se instaleaza ok aplicatiile,doar ca am o problema…cum se sterg? Am instalat pt fitness o aplicatie cu yoga,etc…si vreau so sterg..help?

Comentariile sunt inchise.