Acasa Jocuri Jocul Angry Birds va putea fi jucat in avion

Jocul Angry Birds va putea fi jucat in avion

by Dragos Schiopu

Angry Birds este un joc dezvoltat si distribuit de catre cei de la Rovio Entertainment. De cateva zile, cei de la Rovio Entertainment au anuntat un parteneriat cu o companie de turism din Los Angeles, prin care Rovio va pune la dispozitia companiei jocul Angry Birds pentru ca acesta sa fie jucat de catre calatori in timpul unui zbor cu avionul.

angry-birds

Smartphone-urile sau orice alt tip de telefon, sunt interzise pe timpul unei calatorii cu avionul pentru ca acestea pot bruia semnalul avionului astfel pierzandu-se conexiunea cu cei de la sol. Din aceasta cauza este recomandat oprirea telefonului sau punerea acestuia pe modul Avion. Pana si MP3-urile sunt interzise in avion, astfel o calatorie devine plictisitoare dar se pare ca sa gasit o solutie anti-plictiseala.

Numele companiei care va distribui jocul Angry Birds este Global Eagle Entertainment, care vor sa personalizeze jocul Angry Birds si sa il faca disponibil pentru jucare in avion. Jocul va fi integrat in dispozitivele care se gasesc pe spatarul scaunului din avion. Compania a precizat ca va comercializa jocul catre clientii lor. Momentan nu s-a specificat la ce pret va putea fi accesat jocul, dar probabil ca jocul va intra in costul biletului de avion.

Jocul Angry Birds este unul dintre cele mai descarcate jocuri din lume, avand peste 2.8 miliarde de descarcari de pe toate platformele. In ultimii 5 ani jocul a fost raspandit in toate colturile lumii, a precizat vice-presedintele Rovio Entertainment.

Jocul Angry Birds se poate descarca gratuit pentru Android de aici, pentru Windows Phone de aici iar pentru iOS de aici.

s-ar putea sa-ti placa