Acasa Computere Samsung lanseaza carduri de memorie SD si microSD

Samsung lanseaza carduri de memorie SD si microSD

by Dragos Schiopu

Incepand de la finalul anului 2011 din ce in ce mai multe smartphone-uri si tablete sunt concepute sa accepte memorie suplimentara prin atasarea unui card microSD de 32 GB ce ajung la viteze de transfer de pana la 24 MBps.
Samsung lanseaza doua tipuri de carduri, unul dintre ele SD iar celalalt microSD ce fac parte din seriile High Speed Series si Plus Extreme Speed Series, permitand transferul a 1 GB de imagini in mai putin de 1 minut, producatorul specificand chiar cu exactitate la 42 de secunde.

Cardurile SD si microSD de la Samsung cu tehnologia High Speed Series si Plus Extreme Speed Series se deosebesc fata de cele ale altor producatori nu doar prin viteaza de transfer ci si prin fiabilitate ridicata la socuri, apa si campuri magnetice, toate modelele au fost testate si au rezistat pana la 24 de ore in apa si suportand o forta de 1.6 tone.

Un astfel de card de la Samsung cu High Speed Series are preturi cuprinse intre 9.9 dolari pentru 2 GB si pana la 89.9 dolari pentru 32 GB, in timp ce cele din seria Plus Extreme Speed Series costa 29.9 dolari pentru 8 GB si 54.99 dolari pentru varianta de 16 GB.

s-ar putea sa-ti placa