Acasa Diverse La ce e util un microfon spion

La ce e util un microfon spion

by Dragos Schiopu

Astazi este usor sa devenim un spion amator pentru ca avem acces destul de simplu si rapid la diverse dispozitive de urmarit, fie ca vorbim de microfoane spion sau de ceasuri dotate cu camere.

spy

Unul dintre dispozitivele de spionaj sunt si microfoanele. Spionatul poate fi util atunci cand dorim sa vedem ceea ce face copilul nostru, spre exemplu. In ziua de astazi, aceste dispozitive se gasesc destul de usor. Cu un search pe Google putem sa gasim ceea ce ne dorim, dar trebuie sa fim siguri ca acel magazin online este si de incredere. Un magazin cu foarte multe dispozitive de spionaj foarte bune este si Spy Store. Este important sa alegem bine dispozitivul dupa necesitatea fiecaruia, de asemenea, performanta unui dispozitiv se va reflecta in pretul acestuia.

Un microfon spion poate costa de la 80 de lei in sus, dar cu cat investitia este mai mare, cu atat calitatea sunetului si functionalitatea dispozitivului va fi mai mare. Cel mai scump dispozitiv este de 812 de lei. Aceste aparate au un pret mai ridicat, insa isi merita banii daca avem nevoie de dispozitive de acest gen.

Partea interesanta este ca Spy Store ofera si dispozitive anti spionaj, precum acesta, iar costul este de doar 132 de lei. Astfel, acest magazin online ofera o solutie completa pentru orice nevoie.

De asemenea nu uitati sa revedeti un articol scris de mine in urma cu ceva vreme despre cum tehnologia te poate transforma intr-un spion sau o victima a spionajului daca nu esti atent.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=s5NCQ7PhW_Y]

s-ar putea sa-ti placa